EVO KAKO ĆE PRINCEZA ŠARLOT IZGLEDATI KAO ODRASLA: Ako je suditi po slikama, ćerka Kejt Midlton biće prava LEPOTICA (FOTO)
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

divno

EVO KAKO ĆE PRINCEZA ŠARLOT IZGLEDATI KAO ODRASLA: Ako je suditi po slikama, ćerka Kejt Midlton biće prava LEPOTICA (FOTO)

Pop kultura -

Veštačka inteligencija je pokazala kako će se izgledati princeza Šarlot kada bude odrasla, a rezultati su oduševili internet.

Princeza Šarlot, drugo dete princa Vilijama i Kejt Midlton, možda ima samo 7 godina, ali je već stekla armiju obožavatelja koji prate svako njeno pojavljivanje u javnosti.

princ Luis, princeza Šarlot
foto: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Mala lepotica neretko je poređena i sa slavnom bakom, princezom Dajanom, pogotovo kada su izrazi lica u pitanju, a čak je jedno vreme bio viralan snimak na kojem je uvaćen trenutak kada se kralj okreće i vidi Šarlot koja gleda svog dedu i njegovu suprugu Kamilu na isti način kako je to radila Dajana.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Instagram i TikTok preplavljeni su snimcima princeze koja je vrcavim karakterom "kupila" mnoge, a sada je par objava posebno privuklo pažnju javnosti.

Na TikTok nalogu "60 Second Histories" pojavio se snimak sa slikama koje pokazuju kako će Šarlot izgledati kada odraste.

princeza Šarlot
foto: Printscreen/TikTok

Često se smatra da Šarlot deli veliku sličnost sa svojom majkom po pitanju kose, stila, pa tako mnogi ne mogu da zaborave kako su ona i njena mama uskladile zadivljujuće ukrase na krunisanju kralja Čarlsa III 9. maja ove godine.

princeza Šarlot
foto: Printscreen/TikTok

Ipak, mnogi smatraju da je ona slika i prilika svog oca.

Međutim, najnovije fotografije i snimak koji kruže društvenim mrežama, a koje prikazuju kako će, prema veštačkoj inteligenciji, izgledati princeza Šarlot kao odrasla osoba, ukazuju da ona zapravo najviše liči na svoju pokojnu baku, princezu Dajanu.

U snimku "odrasla" princeza Šarlot se nalazi u ležernoj odeći, ali i balskoj haljini zajedno sa dijademom koja podseća na onu koju je nosila na krunisanju svog dete.

(Kurir.rs/Wanted/T.J.)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track