ŽENA ME JE NAGOVORILA NA TROJKU, Ali SAM GORKO ZAŽALIO: Kada je krenula žestoka akcija, shvatio sam da sam ispao "ROGONJA"
Foto: Shutterstock

nije bilo kako je planirao

ŽENA ME JE NAGOVORILA NA TROJKU, Ali SAM GORKO ZAŽALIO: Kada je krenula žestoka akcija, shvatio sam da sam ispao "ROGONJA"

Žena -

Prihvatio je izazov da supruga i on imaju intiman odnos sa jednim muškarcem. Nije objasnio zbog čega se upustio u takvo iskustvo, a ne samo da se nije odvijalo kako je očekivao već se i okončalo na šokantan način. Priču je objavio na društvenim mrežamai sasvim očekivano privukao dosta komentara.

Napisao je: "Moja bivša supruga nam je ugovorila seks u troje sa još jednim tipom. Nije bilo nimalo uzbudljivo. Potpuno su me ignorisali i krenuli u žestoku akciju".

Prema njegovim rečima, njen cilj bio je sledeći: "Kasnije sam shvatio da je ona to sebi namestila, da ne mora da spava sa njim iza mojih leđa. Razveli smo se ubrzo nakon toga".

par, trojka, prevara
foto: Shutterstock

Mogli bi se zaključiti i da je taj drugi muškarac učestvovao u nameštaljci ako se o tome zapravo radilo.

par, trojka, prevara
foto: Shutterstock

"Shvatili ste kasnije?! Nije vam to sinulo dok vas je vaša žena ignorisala tokom odnosa sa drugim muškarcem?", "To je užasno, prekid je dovoljno težak i bez ovoga", komentarišu na društvenim mrežama, prenosi Daily star.

Neki parovi upuštaju se u ovakva i slična iskustva, i svako iskustvo je priča za sebe. Važno je čuti i drugu odnosno treću stranu kako bi se upotpunili detalji, ali skoro i da ne postoje šanse da će se oglasiti.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track