PRVA VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ BIO JE NAŠ POZNATI REDITELJ: On se posle nje oženio drugom GLUMICOM, koja je njena DRUGARICA
Foto: Stefan Stojanović MONDO

MALO JE POZNATO

PRVA VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ BIO JE NAŠ POZNATI REDITELJ: On se posle nje oženio drugom GLUMICOM, koja je njena DRUGARICA

Pop kultura -

Popularni glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković primer su jednog od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Ali, malo ko se seća da je glumica pre njega ljubila još jednog poznatog muškarca.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su se upoznali na snimanju „Zone Zamfirove“, još dok je Sloboda bila studentkinja na Fakultetu dramskih umetnosti i od tada se nisu razdvojili.

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

U braku su od 2008. godine, a kruna njihove ljubavi su bliznakinje Mila i Vera.

Međutim, malo ko zna da je Sloboda pre Vojina volela jednog poznatog reditelja. I on je bio njena prva velika ljubav.

U pitanju je Jug Radivojević, koji je danas oženjen Slobodinom koleginicom Milenom Vasić.

Jug Radivojević
foto: ATA images

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supuga, sa kojom ima sina Lava, a pored toga imaju još troje dece iz prethodnih brakova.

A zanimljivo je da i da su Milena i Sloboda danas i privatno drugarice i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sloboda Mićalović i Jug Radivojević su bili zajedno toliko davno da se mnogi toga ni ne sećaju.

I sam reditelj je svojevremeno potvrdio ovo u jednom intervjuu i istakao da i danas gaji ogromno poštovanje prema Slobodi.

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

„Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima“, istakao je on.

Međutim, Jug ne voli da o njemu i Slobodi kao bivšem paru govori u javnosti.

„Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje“, kazao je Radivojević u životnoj ispovesti za Kurir.

Milena Vasić, Jug Radivojević
foto: ATA images

A veoma je interesantno da je svojevremeno sudbina namestila kockice tako da je Jug, koji inače nije glumac, morao da odigra jednu rolu baš umesto Vojina Ćetkovića.

„Bio sam asistent na predstavi Vide Ognjenović 'Devojka mokre kose' u JDP. Nešto je Vojin Ćetković pobrkao termine i nije mogao da se pojavi u predstavi. Pošto sam znao tekst, 'uskočio' sam u lik Askera. A to nije bila mala uloga“, podsetio se režiser svog glumačkog angažmana.

(Kurir.rs/ Zadovoljna/ L. S)

Bonus video:

00:26

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track