PRELEPA SRPKINJA IZAZVALA PRAVI KOLAPS U MILANU: Ni svetske zvezde ne mogu NA CRTU TAMARI, a ovaj stajling je SINONIM ŽENSTVENOSTI
Foto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

IZDOMINIRALA

PRELEPA SRPKINJA IZAZVALA PRAVI KOLAPS U MILANU: Ni svetske zvezde ne mogu NA CRTU TAMARI, a ovaj stajling je SINONIM ŽENSTVENOSTI

Pop kultura -

Čuvena srpska influenserka čiji je stil odevanja nadaleko poznat i priznat, zabeležila je sjajnu seriju modnih izdanja, za samo nekoliko dana - od 22. do 25. februara tokom nedavno održane Nedelje mode u Milanu. Njeni stajlinzi zanimljivi su iz više uglova, gledano celokupno i zbog detalja. Tamara Kalinić bila je na modnom šouu Chiara Boni La Petite Robe, revijama modnih kuća Tom Ford, Gucci i Max Mara pa je dodatno potvrdila ionako neospornu reputaciju devojke sa odličnim modnim ukusom.

Tamara Kalinić nosila je na Tom Ford reviji providnu haljinu koja za razliku od mnogih drugih izazovnih modela sa svetske scene, nije iole vulgarna. Naprotiv, dokaz je da i provokativnost u odevanju može da bude u skladu sa dobrim stilom.

Tamara Kalinić
foto: Malu Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na reviji Gucci predstavila se u odevnoj kombinaciji koja može da vas inspiriše u osmišljavanju prolećnog stila.

Mantil nikada ne izlazi iz mode, a možete ga nositi u kombinaciji sa širokim džinsom, špicastom obućom koja je apsolutni hit i najrazličitijim modelima tašni mada one manje torbe bolje pristaju. Stajling ukrasite retro detaljem, poput rajfa za kosu.

Tamara Kalinić
foto: Malu Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na šouu modne kuće Max Mara pojavila se u prelepoj mantil- haljini, kombinacija plave i crne boje izgledala je besprekrajno elegantno.

Tamara Kalinić
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Pirkazivanje nove kolekcije Chiara Boni La Petite Robe ispratila je u sivom kombinezonu, u kombinaciji sa metalik salonkama i metalik torbom u obliku srca koja se zadržala kao hit trend i ove sezone. Ovakav odabir obuće i detalje daleko je bolji od onog klasičnijeg - na primer, u crnoj boji.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track