"IMAĆU TRAUME OD OVOG KREŠTANJA I FALŠIRANJA" Haos na mrežama zbog HRVATSKE DORE: Publika skandalizovana OVIM NASTUPIMA
Foto: Printscreen/X

KRITIKUJU

"IMAĆU TRAUME OD OVOG KREŠTANJA I FALŠIRANJA" Haos na mrežama zbog HRVATSKE DORE: Publika skandalizovana OVIM NASTUPIMA

Pop kultura -

Prvo polufinalno veče "Dore", hrvatskog nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji održano je sinoć, a tamošnja publika nije bila oduševljena nekolicinom nastupa, što su oštro izrazili i na društvenim mrežama.

Jedan korisnik TikToka podelio je u svom videu nastupe na kojima, sudeći po komentarima, izvođači nisu baš briljirali.

"A majke ti mile, mogla sam i ja na Doru", "Ja ne znam kako je Saša Lozar prošao", "Budilnik za dobro jutro, istrčaću iz kreveta", "Imaću traume od ovoga", "HRT, što je ovo?", "Užas", pisali su gledaoci.

Gledaoci i korisnici društvenih mreža nisu krili razočaranje. Nastupi nekih učesnika im se nisu dopali, kao ni "falširanje pojedinih kandidata".

I domaći i strani gledaoci kao najbolji trenutak večeri izdvajaju nastup francuskog predstavnika na ovogodišnjoj Evrovizija - Slimanea. Izveo je pesme "Des milliers de je t'aime" i "La recette".

"Najbolja stvar večerašnje Dore je Slimane", pisali su korisnici X-a.

Inače, svoje pesme otpevalo je prvih 12 izvođača, a osmoro najboljih prošlo je u veliko finale, koje će se održati 25. februara. To su Pavel, Vinko, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

06:22

OLIVERA KOVAČEVIĆ IZNELA ISTINU O GLASANJU NA PZE: Neki menadžeri žele da saznaju ko je u žiriju da bi im PRETILI I KORUMPIRALI IH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track