NAŠU PESMU ZA EVROVIZIJU ĆE VODITI DVA BRUTALNA FRAJERA: Jedan od njih je glumac, MRTVA TRKA ko je zgodniji (ANKETA)
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

glas naroda

NAŠU PESMU ZA EVROVIZIJU ĆE VODITI DVA BRUTALNA FRAJERA: Jedan od njih je glumac, MRTVA TRKA ko je zgodniji (ANKETA)

Pop kultura -

Pripreme za ovogodišnju Pesmu za Evroviziju u punom su jeku. Takmičari svakodnevno uvežbavaju i usavršavaju nastupe u RTS studiju u Košutnjaku gde je postavljena najmodernija, najsavremenija i najveća scena do sad.

Milan Marić je vodio program prošle godine
Milan Marić je vodio program prošle godinefoto: Nikola Ristić

Festival će u društvu sa voditeljkom Draganom Kosjerinom raditi Slaven Došlo. On važi za jednog od najzgodnijih na glumačkoj sceni Srbije i veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Šarmantni glumac prestao je da jede meso, a njegov trening čini vežbe joge.

"To je jedna od najvećih zabluda, da je konzumiranje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija" - izjavio je Došlo u emisiji "Kec na jedanaest".

Stefana Popovića publika je zapazila kao jednog od voditelja prethodnih izbora Pesme za Evroviziju, a pre nekoliko godina Australiju je zamenio Srbijom. Program će voditi u društvu Kristine Radenković.

Stefan se oprobao kao glumac u filmu "Bićemo prvaci sveta" Darka Bajića i u seriji "Žigosani u reketu".

"Bila su to neverovatna iskustva. Spojio sam dve svoje najveće ljubavi: glumu i košarku. Takođe, imao sam priliku da podelim ekran sa nekim veoma talentovanim glumcima, kao i da pokažem da mogu da im pariram kao glumac, iako mi je srpski tehnički drugi jezik. Odlično smo se zabavljali svake sekunde snimanja. A što je najvažnije, tu su formirana neka veoma draga prijateljstva", ispričao je za Kurir Popović.

U Australiji uradio jei ntervjue sa Ledi Gagom i Kajli Minog, ali najponosniji na saradnju Hjuom Džekmenom i Novakom Đokovičem.

"Obojica su ogromne zvezde, a bili su tako skromni, šarmantni i velikodušni. Kada mi je Novak rekao da je svestan mog rada, to je bilo posebno nezaboravno. On i njegova porodica ostavili su predivan utisak na mene. Ne samo zbog ponašanja već i načina koliko dobro predstavljaju naš narod na međunarodnom nivou. Vidim ih kao odlične uzore i odlične ambasadore Srbije", otkrio je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track