KULTNI TRIO IZ FILMA "ĐAVO NOSI PRADU" PONOVO NA OKUPU NAKON 18 GODINA: Slavne glumice UKRALE sve poglede na crvenom tepihu (FOTO)
Foto: Profimedia

IZDOMINIRALE NA SAG NAGRADAMA

KULTNI TRIO IZ FILMA "ĐAVO NOSI PRADU" PONOVO NA OKUPU NAKON 18 GODINA: Slavne glumice UKRALE sve poglede na crvenom tepihu (FOTO)

Pop kultura -

Ekipa filma "Đavo nosi Pradu", Meril Strip, En Hatavej i Emili Blant, ponovo se okupila na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesa i to 18 godina od emitovanja ovog ostvarenja. Glumice su se na bini pojavile u ulozi prezentera, kako bi predale nagradu za najboljeg glumca u humorističkoj seriji, koja je inače otišla u ruke Džeremija Alana Vajta.

Meril Strip je prva izašla na scenu i to sama, rekavši publici je da je zaboravila naočare i kovertu u kojoj je ime ovogodišnjeg pobednika. Nakon toga su se na scenu popele i En Hatavej i Emili Blant, predavši joj stvari koje joj nedostaju, a ovaj potez je trebalo da podseti publiku na činjenicu da su u filmu "Đavo nosi Pradu" glumile asistentkinje Mirande Pristli koju je "oživela" Meril.

Meril Strip
foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

"Kao što smo videli, Meril i Miranda Pristili su kao bliznakinje", prokomentarisala je Emili u šali, na šta se nadovezala i En. "Ne, ne, to nije bilo pitanje", rekla je, što je zapravo referenca na kultnu scenu u kojoj Miranda konstatuje da Endi, Enin lik iz filma, nema nimalo ukusa za modu.

En Hatavej
foto: SAG / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, film je snimljen 2006. godine, a iako je prošlo gotovo dve decenije, Meril Strip i dalje izgleda fantastično, dok su Emili i En sada definitivno atraktivnije i bolje stilizovane.

Sve tri dame sinoć su blistale u skupocenim kreacijama; 74-godišnja Meril izabrala je bordo haljinu od poluprozornog tila ukrašenu srebrnim štrasom, a istu potpisuje, verovatno ciljano, upravo brend Prada.

SAG nagrade
foto: SAG / Zuma Press / Profimedia

En Hatavej uskočila je u Versace, koblatplavu haljinu sa velikim pojasom u predelu struka, dubokim šlicem i malim prorezom ispod grudi. Blantova je, pak, zablistala u uskoj, crvenoj haljini Louis Vuitton haljini sa smelim dekolteom.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track