OVAKVO NEŠTO NIJE VIĐENO U NAŠEM RESTORANU: Muškarac ostavio bakšiš u iznosu od 10.000 dolara, a razlog će vas RASPLAKATI
Foto: Printscreen/Instagram

PRETUŽNO

OVAKVO NEŠTO NIJE VIĐENO U NAŠEM RESTORANU: Muškarac ostavio bakšiš u iznosu od 10.000 dolara, a razlog će vas RASPLAKATI

Zanimljivosti -

Osoblje u restoranu Mason Jar Cafe u gradu Benton Harbor u Mičigenu ostalo je u šoku nakon što su pronašli bakšiš od 10.000 dolara na jednom računu, no još ih je više zaprepastilo kad su saznali šta se krije iza tog poteza, piše The Hill.

"Ponekad se dogodi da dobijemo 100 dolara bakšiš. Ali nikad ovoliko", izjavio je menadžer restorana Tim Svini. Velikodušni pokrovitelj, identifikovan samo kao Mark, osoblju je ostavio bakšiš od 10.000 dolara na svom računu u iznosu od 32.43 dolara.

Svini je objasnio kako je ostao u potpunom šoku kada je vidio račun te se odmah uputio do velikodušnog gosta kako bi mu zahvalio, a tada je gost otkrio tužan razlog koji se krije iza njegovog poteza.

bakšiš, napojnica
foto: Profimedia

"Bio je u gradu na sahrani"

"Bilo je to u znak sećanja na prijatelja koji je nedavno preminuo i na čijoj je sahrani bio u gradu. To je zapravo bio čin dobrote koji je uticao na toliko ljudi", objasnila je konobarica Pejdž Malik. Iz restorana su odlučili kako će podeliti napojnicu između devet kolega i svako je kući odneo nešto više od 1100 dolara.

sahrana, sanduk
foto: Profimedia

"Naporno radimo. Znamo da ćemo u nekim danima zaraditi više, a u nekima manje. Ovo je zaista pomoglo svima", objasnila je konobarica.

(Kurir.rs/Index.hr/T.B.)

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track