SLAVNA KOMIČARKA IMALA 125 KG, PA ZAPANJILA HOLIVUD NIKAD MRŠAVIJOM FIGUROM: Kažu da se prepolovila, a evo kako sad izgleda (FOTO)
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

PROMENA JE OČIGLEDNA

SLAVNA KOMIČARKA IMALA 125 KG, PA ZAPANJILA HOLIVUD NIKAD MRŠAVIJOM FIGUROM: Kažu da se prepolovila, a evo kako sad izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Melisa Mekarti sinoć se pojavila na dodeli Producers Guild nagrada u Los Anđelesu, a javnost je iznenadila dramatičnom promenom - ova brineta se praktično prepolovila! Slavna 53-godišnjakinja opredelila se za plisirsanu metalik ljubičastu haljinu sa pojasom koji ističe struk, a upotpunila ju je kontrastnom clutc torbicom u boji senfa.

Melisa Mekarti
foto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Melisa Mekarti na crveni tepih je stigla u društvu svog supruga Bena Falkonea, a par je bio odlično stilizovan: glumac je rešio da kolorit svog odela donekle uskladi sa ženinim. Glumicu je, po običaju, krasio širok osmeh, a zaista dugo nije izgledala ovako dobro.

Melisa Mekarti
foto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Poznata Amerikanka godinama unazad kuburi sa kilogramima, a kako je sama priznala nosila je svaku konfekcijsku veličinu koja postoji - od S do XXXL.

"U jednom periodu svojih 20-ih bila sam u odličnoj formi, ali nisam to cenila. Nosila sam veličinu S i M, a onda sam mislila da to treba da budu XS ili XXS. Sada se osećam kao da imam dvoje sjajne dece i najboljeg muža na planeti, a sve ostalo podrazumeva rad na tome", prokomentarisala, dodavši da je u 30-im prihvatila sebe i svoju težinu, te da joj je i muž mnogo pomogao u tome da se oseća udobno u svojoj koži.

Melisa Mekarti
foto: Profimedia

"On je stalno pun ljubavi, ljubazan i dobar. I zabavan je i da budem iskrena, najčudniji čovek kog poznajem", izjavila je.

Melisa je otkrila da je smršala preko 35 kilograma, ali nije precizirala kako joj je to pošlo za rukom. I dok je u prošlosti praktikovala dijetu baziranu na visokom unosu proteina i intezivno vežbanje u teretani, sada nije spomenula način na koji je smršala, ali je deo zasluga za mršavljenje i održavanje trenutne težine pripisala činjenici da je prestala da brine. Ona je, inače, imala oko 125 kilograma pre nego što je krenula da radi na novoj figuri.

Melisa Mekarti
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

"Konačno sam rekla sebi: "O, za ime Boga, prestani da brineš o tome". I to je možda najbolja stvar koju sam ikada uradila", prokomentarisala je i priznala da ipak očekuje da će u budućnosti njena težina i dalje varirati.

"Ipak, to ne bi trebalo da bude najzanimljiija stvar kod mene. Mora da postoji nešto više. Ima mnogo intrigantnijih stvari o ženama od njihove zadnjice ili njihovog ovoga ili onoga", zaključila je.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track