NINA SENIČAR ODRŽALA LEKCIJU U MILANU! Lepa voditeljka u senku bacila i SELMU HAJEK: Prelepo odelo biće sinonim za proleće 2024!
Foto: Instagram/ninasenicar

foto

NINA SENIČAR ODRŽALA LEKCIJU U MILANU! Lepa voditeljka u senku bacila i SELMU HAJEK: Prelepo odelo biće sinonim za proleće 2024!

Pop kultura -

Nina Seničar oduševila je svetsku javnost jednostavnim odelom u kom se pojavila na Nedelji mode u Milanu.

Kraj Nedelje mode u Milanu! Brojni dizajneri predstavili su najnovije lekcije, ali o pojedinim stajlinzima poznatih dama i dalje se govori. Među njima je Nina Seničar, koja je jednostavnim odelom uspela da zaseni i Salmu Hajek, pišu mnogi. Model, voditeljka i glumica, koju gledamo kao popadiju u istoimenoj seriji, održala je lekciju o modnom stilu.

Nina se opredelila za moćno odelo koje potpisuje italijanski brend Luisa Spagnoli. Reč je o jednostavnom kompletu u svetloplavoj boji koje zbog duplog kopčenja izgleda elegantno za bilo koju priliku. Modni stručnjaci kažu da "odiše luksuzom", posebno u kombinaciji sa torbom koju je Nina izabrala - kamel boje koja gotovo nikada ne izlazi iz mode.

Nina je za ovu priliku imala frizuru sa blagim talasima, a čitavom stajlingu doprinela je efektnim zlatnim alkama. Manekenka je na Instagramu podelila delić atmosfere. Uživala je u društvu modne dizajnerke Valentine Mičeti, a ako je suditi po komentarima, Nina nema greške kada je moda u pitanju. Modni znalci predviđaju da će ovo odelo biti jedan od glavnih trendova na proleće 2024.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

01:57

VODITELJKA I ADVOKAT U KLINČU ZBOG VAKCINACIJE, LEKAR POBESNEO! Da, gledam u vas jer je to stvar vaše struke! VRELO U EMISIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track