DŽENIFER ANISTON SE UDAJE PO 3. PUT? Glumica se pojavila na dodeli nagrada u prelepoj haljini, a svi gledali samo U OVAJ DETALJ
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

foto

DŽENIFER ANISTON SE UDAJE PO 3. PUT? Glumica se pojavila na dodeli nagrada u prelepoj haljini, a svi gledali samo U OVAJ DETALJ

Pop kultura -

Slavna glumica Dženifer Aniston izazvala je glasine o veridbi nakon što je pozirala na dodeli SAG nagrada sa ogromnim dijamantskim prstenom na levoj ruci.

55-godišnja glumica nominovana je za ulogu u 'Jutarnjem šou', ali je nagradu pripala Elizabet Debiki iz serije 'Kruna'. Aniston je takođe izašla na scenu sa kolegom Bredlijem Kuperom kako bi uručila nagradu SAG za životno delo Barbri Strejsend.

Dženifer Aniston
foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Lepa glumica je okrenula glave u pripijenoj srebrnoj haljini sa dubokim dekolteom i visokim prorezom do butina. Ipak, najupečatljiviji deo njenog stajlinga bio je nakit, a ono što je svima zapalo za oko je prsten koji je zvezda „Prijatelja” nosila na ruci. Nije poznato da li se trenutno viđa sa nekim, s obzirom na to da ni sa kim nije bila romantično povezana poslednjih pet godina.

Dženifer Aniston
foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Podsetimo, Aniston iza sebe ima dva braka – prvi put se udala za Breda Pita 2000. godine, ali se par razveo 2005. nakon što se pročulo da je na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit" se spetljao sa Anđelinom Džoli, sa kojom se kasnije oženio.

Nakon Breda, Dženifer se verila za Džastina Terua 2012. i venčali su se tri godine kasnije, ali je razvod usledio 2018. Prethodno je izlazila sa drugim poznatim muškarcima, poput Pola Ruda, Tejta Donovana, Vinsa Vona i Džona Majera.

Dženifer Aniston
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos brojnim vezama koje nisu imale srećan kraj, glumica je navodno optimista da će ponovo pronaći ljubav u svojim 50-im.

- Džen veruje da će na kraju upoznati pravu osobu - rekao je izvor za Us Weekly prošlog leta. Ali insajder je takođe dodao da ako više nikada ne pronađe ljubav, Dženifer će biti sasvim dobro.

- Neće ujesti ako se to ne desi. I sama se dobro snalazi. Dženifer ide odlično. Srećna je, zdrava, ima ispunjenu karijeru, ima porodicu i prijatelje. Prošla je mnogo toga, ali se oseća blagosloveno ići napred iu ličnom i u profesionalnom smislu - dodao je izvor. I sama Dženifer je u novembru 2022. priznala da bi „želela ponovo da bude u vezi“, ali i dodala da nije „zainteresovana da se ponovo uda“.

- Nikad ne reci nikad, ali me ne zanima da ponovo budem u braku - rekla je za Alure.

Međutim, priznala je da će i dalje biti otvorena za ljubav jer ponekad može biti izazovno biti sama.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

- Voleo bih da budem u vezi. Ko zna? Ima trenutaka kada poželim da se sklupčam i kažem: „Treba mi podrška“. Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći mu - 'bio je to težak dan' -rekla je glumica, ali i razjasnila da ne želi da započne novu vezu dok ne bude imala dovoljno vremena da poradi na sebi i reši svoje ranije traume.

- To ne bi bilo fer. Ne želim da se uselim u kuću bez zidova - dodala je ona i objasnila kako je na njen ljubavni život negativno uticao gorak razvod njenih roditelja Džona Anistona i Nensi Dau.

Njih dvoje su se venčali 1965. godine, raskinuli kada je Dženifer imala samo devet godina, a razveli su se 1980. Priznala je da njena „teška iskustva iz detinjstva“ nisu naterala da očajnički kaže „da“. Glumica je rekla da je sada fokusirana na to da ne žrtvuje sopstvene želje da bi zadovoljila drugu osobu.

- Radi se o tome da se ne plašim da kažem šta mi treba i šta želim. I to mi je i dalje izazov u ​​vezi. Zaista sam dobra u svakom drugom poslu koji radim, i to je jedina oblast koja je malo... - rekla je, pa je zastala i našalila se da je njen pas taj s kojim „spava“.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track