POTPUNO JE ODLEPILA I POSTAVILA ULTIMATUM BIVŠEM MUŽU I NJEGOVOJ NOVOJ ŽENI: Svet gleda šta večeras BJANKA NOSI, a ona je GLAVNA
Foto: Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

POTPUNO JE ODLEPILA I POSTAVILA ULTIMATUM BIVŠEM MUŽU I NJEGOVOJ NOVOJ ŽENI: Svet gleda šta večeras BJANKA NOSI, a ona je GLAVNA

Pop kultura -

Bjanka Ćenzori viđena je danas u Parizu sa Nort Vest, najstarijim detetom Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Modno izdanje supruge kontroverznog dizajnera i repera privukalo je brojne pogleda, kako zbog njenih prethodnih stajlinga, tako i zbog ultimatuma koji je postavila TV zvezda, a tiče se upravo odevanja.

Supruga Kanjea Vesta Bjanka Ćensori (29) nosila je začuđujuće dosta odeće jer se ranije u javnosti pojavljivala i sa minimalno, minimalno garderobe na sebi. Sa Nort Vest (12) bila je u prodavnici u brze hrane, a šuška se da je za ovaj modni zaokret koji će sigurno biit kratkog daha, zaduđena Kim Kardašijan jer je upozorila Kanjea da njegova supruga ne šeta golišava kada je u društvu njihove dece.

Bjanka Ćensori
foto: YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bjanka Ćenzori je poslednjih nekoliko nedelja priredila prave modne šokove, između ostalog i na afterpariju Superboula u Las Vegasu gde je bila polunaga.

- Kim je upozorila Kanjea da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači u blizini dece. Zaista je iznenađena što je on dopustio svojoj ženi da u tom idzanju napusti kuću - rekao je izvor za Daily mail.

Jasno je da Vest nažalost igra glavnu ulogu u tome šta će Bjanka nositi u javnosti, a zna se da je određivao i modni stil bivše supruge. Sporno je to na toliko načina a kada se uzme u obzir da se Bjnaka pojavljuje polugola, onda su stvar još gore.

Kanje Vest promovisao je večeras u Parizu novi album Vultures Volume 1, na sceni mu se pridružila ćerka Nort Vest.

Podsetimo, Vest je do 2014. do 2022. bio u braku sa Kim Kardašijan sa kojom ima četvoro dece, od decembra 2023. oženjen je Bjnakom Ćenzori.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:12

ZAŠTO SE VRATILA ZABORAVLJENA BOLEST?! Pedijatar otkriva: Deca nisu u kontaktu sa VIRUSIMA, imunitet im se kolektivno ulenjio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track