OVAKO KAMILA PREDSTAVLJA DVOR KAD NEMA NI KRALJA NI PRESTOLONASLEDNIKA: Detalji na odelu su HIT, porodicu predvodi i BLUDNI SIN
kraljica Kamila, Foto: Jonathan Brady/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

KOMEMORACIJA GRČKOM KRALJU KONSTANTINU

OVAKO KAMILA PREDSTAVLJA DVOR KAD NEMA NI KRALJA NI PRESTOLONASLEDNIKA: Detalji na odelu su HIT, porodicu predvodi i BLUDNI SIN

Pop kultura -

Kraljica Kamila predstavlja danas britansku kraljevsku porodicu na komemoraciji grčkom kralju Konstantinu u Crkvi Svetog Đorđa u Vindzoru.

Brojni pogledi usmereni su ka njoj, u kapeli sedi pored Čarlsove sestre, princeze Ane, koja joj je velika podrška i koja je pohvalno pričala o tome kako Kamila obavlja funkciju i kako snažno podržava supruga. Porodicu je predvodio i princ Endrju prilikom ulaska u čuveno zdanje. Naglašava se da ga je pozvala grčka aristrokratija kao i da se očekivao njegov dolazak jer se radi o porodičnom okupljanju.

Kamila Parker Bouls, kraljica Kamila
foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

Imajući u vidu kakve skandale je pravio, kao i to da je izopšten od dužnosti i titula, način njegovog pojavjivanja ipak je iznenađujući.

Supruga kralja Čarlsa pojavila se u elegantnom kompletu prugastog dezena, sa ogromnim šeširom sa veoma upadljivim detaljima, kožnim rukavicama i trobom srednje veličine kakvu inače najčešće nosi.

kraljica Kamila
kraljica Kamilafoto: Jonathan Brady/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Čarls pojavio se jutros u Vindzoru, ali je otišao pre nego što je počela služba. Princ Vilijam je u poslednjem momentu rešio da ne prisustvuje iz ličnih razloga. Ne znaju se detalji kao i da li je to povezano sa Kejt Midlton iako su iz Palate poručili da se princeza dobro oseća dok se oporavlja kod kuće - takođe u Vindzoru.

Kejt je 16. januara imala operaciju abdomena u Londonu, Bakingemska palate je petog februara saopštila da Čarls boluje od raka.

princeza Ana i kraljica Kamila
princeza Ana i kraljica Kamilafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Princ Endrju koji je sarađivao sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom koji je 2021. preminuo u zatvoru u Njujorku, optužen je za seks sa maloletnicom. Spor je rešen novčanom nagodbom.

Pojavio se danas u društvu Sare Ferguson i njihovih ćerki Judžini i Beatris, kao i sa princezom Anom.

princ Endru i Sara Ferguson
princ Endru i Sara Fergusonfoto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Kamila je srdačno pozdravljala članove evropskih dvora i uvažene zvanice iz Britanije, činilo se da je u crkvi u jednom momentu zaplakala, piše Daily mail.

Grčki kralj umro je u januaru 2023. U Vindzoru je veliki broj članova njegove porodice.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track