DŽEJ LO PRIZNALA DA JE BIVŠI ZLOSTAVLJAO: Pevačica otkrila šokantne detalje o odnosu "Biti tako bačen i MANIPULISAN nije zabavno"
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

prvi put o traumi

DŽEJ LO PRIZNALA DA JE BIVŠI ZLOSTAVLJAO: Pevačica otkrila šokantne detalje o odnosu "Biti tako bačen i MANIPULISAN nije zabavno"

Pop kultura -

Planetarno popularna pop diva Dženifer Lopez, ima impresivnu karijeru, ali nije oduvek imala sreće u ljubavi. Trenutno uživa u braku sa Benom Aflekom, sa kojim je obnovila romansu, ali pre njega imala je nekoliko neprijatnih situacija, koje bi mogle da se okarakterišu kao nasilje nad ženama.

Nije sve bilo bajno

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Govoreći o svojim prethodnim vezama, pevačica je otkrila da je u njenom životu bilo ljudi koji su joj prvo govorili da je vole, a onda su se poneli u potpuno drugačijem svetlu, koji ne priliči tim rečima.

- Morate da dotaknete dno gde se nalazite u situacijama koje su toliko neprijatne i tako bolne da konačno kažete: "Ne želim ovo više - rekla je Džej Lo.

Dženifer Lopez
foto: Darla Khazei / INSTAR Images / Profimedia

Ona nije identifikovala ko ju je zlostavljao u prošlosti, ali je rekla da se osećala kao da "gleda kroz maglu" dok je pokušavala da se izvuče iz situacije u kojoj je partner bio izuzetno grub prema njoj.

Potresno priznanje

Prekretnica je nastupila kada ju je terapeut pitao kako bi tretirala nasilnu situaciju koja se dešava njenoj ćerki, a zvezda je rekla:

- Bilo bi tako jasno. Rekla bih joj da se gubi odatle i da se nikada ne osvrće, ali za mene je to bilo tako zamućeno i komplikovano - objasnila je i dodala:

Dženifer Lopez
foto: Printscreen

- Biti tako bačen i manipulisan nije zabavno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje.

Podsećamo,Dženifer ima blizance Maksa i Emi (16) sa bivšim mužem Markom Entonijem, a ranije je bila udata za Ojanija Nou i Krisa Džada. Dovođena je u vezu sa mnogim muškarcima, ali nikada javno nije potvrdila nijedan od tih odnosa.

Dženifer Lopez
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Sreću je pronašla kraj Bena Afleka, sa kojim je i ranije bila u vezi, a često su viđeni u javnosti kako razmenjuju nežnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track