ZVANICE DOBILE PRAVILA ODEVANJA NA DEVET STRANICA: Sve je spremno za svadbu godine, na kojoj će pevati Rijana i biti SVETSKA ELITA
Foto: Indranil Aditya/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

KAD INDIJSKI TAJKUN ŽENI SINA

ZVANICE DOBILE PRAVILA ODEVANJA NA DEVET STRANICA: Sve je spremno za svadbu godine, na kojoj će pevati Rijana i biti SVETSKA ELITA

Pop kultura -

Anant Ambani ovih dana je jedan od najpopularnijih Indijaca u svetu, i to zahvaljujući svadbenom veselju koje njemu i verenici Radiki Merčant, priprema njegov otac, jedan od najbogatijih ljudi u Indiji, tajkun Mukeš Ambani.

Zvanična ceremonija venčanja biće održana u julu, ali predsvadbeno slavlje počinje već kroz nekoliko dana, a njemu će prisustvovati neke od najvećih svetskih zvezda. Goste će zabavljati pevačica Rijana, koja je prema pisanju stranih medija, već stigla u Indiju, kao i iluzionista Dejvid Blejn, a biće održana u Džamnagaru, gradu u zapadnoj Indiji.

Anant Ambani, Mukeš Ambani
foto: STRDEL / AFP / Profimedia

Osim Rijane i Blejna, na spisku zvanica nalaze se Bil Gejts, indijski milijarder Gautam Adani, glumačke zvezde Bolivuda poput Šaha Ruka Kana i Salmana Kana, izvršni direktor Diznija Bob Ajger, Mark Zakerberg, Hilari Klinton, članovi bitanske kraljevske porodice i drugi.

Oni i ostale zvanice kroz ukupno tri dana će uživati u 500 vrsti jela koje priprema stotinak kuvara, a dres kod je "jungle fever", pa će morati da nose odeću sa životinjskim dezenom ili nešto poput havajskih košulja sa cvećem, ali i onu tradicionalnu indijsku. Na raspologanju će im biti stilisti, a uputstva o odevanju dobili su ispisane na čak devet stranica.

Mukeš Ambani, Anant Ambani
foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Ovo nije prvo venčanje koje Mukeš organizuje svom detetu, jer je pre šest godina priredio svadbu ćerke Iše, na kojoj je pevala Bijonse. Raskošno slavlje održano je na italijanskom jezeru Komo, a potom i u Mumbaiju i Radžastanu.

Anant je najmlađe Mukešovo dete, inače vlasnika kompanije Reliance Industries, koji ima interese u telekomunikacijama, nafti i plinu, kao i maloprodajnim i finansijskim ulsugama. Prema Forbsu, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko vrtoglavih 116 milijardi dolara.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

02:14

OVA BILJKA VREDI PRAVO BOGATSTVO Porodica napustila Beodrad da gaji travke podno Rtnja: Gledali ih kao čudake a njima se ISPALTILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track