KRUŽE TEORIJE DA JE KEJT MIDLTON U KOMI: Posle nagađanja da se "NEĆE OPORAVITI", konačno je objavljeno šta se s njom dešava
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OGLASILA SE PALATA

KRUŽE TEORIJE DA JE KEJT MIDLTON U KOMI: Posle nagađanja da se "NEĆE OPORAVITI", konačno je objavljeno šta se s njom dešava

Pop kultura -

Ljudi bliski kraljevskoj porodici i njihovi pomoćnici osudili su „ludilo na društvenim mrežama“ jer su ga preplavile teorije zavere o zdravlju i mestu boravka princeze od Velsa, Kejt Midlton.

Kejt Midlton nije se pojavila u javnosti već dva meseca jer se oporavlja od abdominalne operacije i iako nije bilo dodatnih informacija o njenom stanju, Kensingtonska palata insistira na tome da je „dobro“.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Nedostatak informacija i fotografija princeze u javnosti, posebno u kombinaciji sa otvorenošću koju je Bakingemska palata pokazala u vezi sa kraljevom dijagnozom raka, omogućila je da se nagađanja o Kejt šire kao zarazna bolest.

Jedna od teorija koje kruže internetom je da leži u komi, da prolazi kroz proces kloniranja, da čeka da joj izraste loša frizura i da se oporavlja od „brazilskog podizanja zadnjice“.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

Spekulacije su postale toliko rasprostranjene da su kraljevski pomoćnici sada odlučili reaguju, prenosi "The Sun".

Novinama su rekli: „Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Videli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promeniti našu strategiju. Princeza ima pravo na intimnost i javnost to mora da pošutje. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje dece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i svojim obavezama", piše u saopštenju,

(Kurir.rs/ The Sun/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track