"NISAM SIGURAN DA LI VOLIM SVOJE DETE": Dobio ćerku sa najlepšom ženom koja je ikada hodala zemljom, pa ŠOKIRAO javnost prizanjem
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

bio je otvoren

"NISAM SIGURAN DA LI VOLIM SVOJE DETE": Dobio ćerku sa najlepšom ženom koja je ikada hodala zemljom, pa ŠOKIRAO javnost prizanjem

Pop kultura -

Slavni glumac Bredli Kuper bio je gost je "Armchair Expert" podkasta Daksa Šeparda, i tom prilikom prvi put se dotakao određenih tema o kojima do sada nije govorio, kao što je, primera radi, odnos sa ćerkicom Leom koju je 2017. dobio sa bivšom devojkom Irinom Šajk.

Glumac je objasnio da prvih nekoliko meseci Leinog života nije razumeo kada bi drugi roditelji rekli da bi u "sekundi umrli za svoje dete".

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Profimedia

"Prvih osam meseci mislio sam: 'Ne znam čak ni da li stvarno volim dete'. I onda odjednom kao da nema sumnje", kaže Kuper.

Od tog trenutka je, kako kaže, nastojao da bude bolja osoba kako bi "načinio najmanju štetu koju može da nanese svojoj ćerki".

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Profimedia

"Razmišljam o tome kako moj odnos sa mojom ćerkom utiče na njen rast i njen život. Najmanja šteta koju mogu da nanesem svojoj ćerki je - molim vas, dozvolite mi da radim na sebi", pojasnio je glumac i dodao, "nisam siguran da bih bio živ da nisam tata".

"Samo mi je trebalo da neko kaže, kao, 'Bacićemo ovo ogromno sidro', a ja sam bio kao: 'Zašto, mi jurimo! Upravo sam nadogradio svoj brod, znam odakle vetar duva. A oni bi bili u fazonu, 'ne, ne, ne, stiže cunami, i treba ti sidro, pa ćemo ga baciti sada", pokušao je da pojasni Kuper.

Bredli Kuper, Irina Šajk
foto: Profimedia

"Zato što će ovo od sada diktirati sve što radite. Vaš DNK će vam reći da postoji nešto važnije od vas."

Očekivan, njegovo priznanje iznenadilo je javnost, a mnogima je, i pored lepih reči koje je kasnije rekao za svoju ćerku, bilo nejasno kako nije osetio povezanost toliko dugo.

Podsetimo, Kuper i Šajk su u on-off vezi još od 2015. Šuškalo se da je njihovom odnosu presudio njegov odnos sa majkom, s obzirom da su jako vezani, te Glorija Kuper donosi čak i sve odluke vezane za njegovu karijeru. Glumac navodno nosi i burmu svog pokojnog oca, te majku zove desetinu puta na dan, što je Irini smetalo.

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Profimedia

Međutim, čini se da je njihovom prvom raskidu "kumovao" rad na filmu "A Star Is Born", kao i nastup na dodeli Oskara, na kojem je sve pucalo od energije između Kupera i Ledi Gage. Mnogi su performans opisali kao da su "vodili ljubav rečima na bini", a sve je iz prvog reda gledala Irina i gutala knedle.

Par je nedugo potom raskinuo, a potom se mirio u godinama koje su usledile. Spominjalo se i da rade na drugom detetu, no do toga nije došlo.

Irina je kasnije dala šansu Tomu Brejdiju, a Kuper je uplovio u odnos sa Điđi Hadid. No, izvori bliski Šajkovoj tvrde da se manekenka i dalje nada da će ona i Brejdi jednog dana završiti zajedno.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

01:34

VLADIMIR JAKOVLJEVIĆ ODLIKOVAN U INDIJI! Pred kamerama Kurira otkrio: Dolaze deca iz Indije, cilj je da svet donesemo u Kragujevac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track