NAKON KONSTRAKTE, SEVERINA JAVNO PODRŽALA I TEYA DORU: Jednim komentarom jasno svima dala do znanja koliko je njome ODUŠEVLJENA
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

ostavila emotikon srca

NAKON KONSTRAKTE, SEVERINA JAVNO PODRŽALA I TEYA DORU: Jednim komentarom jasno svima dala do znanja koliko je njome ODUŠEVLJENA

Pop kultura -

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, plasirala se u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" sa svojom pesmom "Ramonda".

Teya Dora će nastupiti u subotu 2. marta u finalu "Pesme za Evroviziju" i to pod rednim brojem četiri, a trenutno je se prema kladionicama čini da će završiti na drugom mestu.

Teya Dora
foto: Promo/Marko Suvić

Koliku je pažnju ova mlada pevačica izazvala i među poznatim ličnostima, govori i činjenica da je i između ostalog i Severinin favorit.

Naime, hrvatska pevačica Severina je otvoreno svima dala do znanja da joj je favorit Teya Dora sa numerom "Ramonda", tako što joj je na Instagram nalogu ostavila emotikon u obliku srca.

Teya Dora
foto: Printskrin/Instagram

Da podsetimo, Teya Dora je jedna od glavnih evrovizijskih favorita ove godine, a pored nje Severina je javno podržala i Konstraktu koja takođe važi za favorita PZE 2024.

(Kurir.rs/T.B.)

Bonus video:

01:36

SVE O SIMBOLU PRIMIRJA U PRVOM SVETSKOM RATU: Natalijina ramonda je biljka vaskrsnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track