"VEOMA SAM ZADOVOLJNA" Olivera Kovačević za Kurir nakon Teya Dorine pobede na Pesmi za Evroviziju, evo šta misli da je PRESUDILO
Foto: Nenad Kostić

video

"VEOMA SAM ZADOVOLJNA" Olivera Kovačević za Kurir nakon Teya Dorine pobede na Pesmi za Evroviziju, evo šta misli da je PRESUDILO

Pop kultura -

Nakon pobede Teya Dore, u rednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju" Olivera Kovačević rekla je da je pesma "Ramonda" bila među pet njenih favorita.

- Mislim da su ipak nijanse neke odlučivale. Veoma sam zadovoljna, želim Teodori mnogo uspeha, želim da nas dostojno na visini zadatka predstavlja. I RTS i našu zemlju. Mi ćemo se sa naše strane potruditi da to bude najbolje moguće, a verujem i ona, s obzirom na energiju koju je pokazala na ovom festivalu, na ozbiljnost i odgovornost - rekla je Olivera Kovačević.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

Podsećamo, Srbija je izabrala predstavnika na Evroviziji! Našu zemlju u Malmeu će predstavljati Teya Dora s pesmom "Ramonda".

- Hvala svima, neću vas razočarati - rekla je Teya Dora na sceni nakon što je primila pobednički trofej od Luka Bleka, prošlogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji.

"Ramonda" ima posebnu posebnu simboliku za Srbiju i srpski narod. Prepoznatljivi cvet ljubičastih latica, Natalijina ramonda, simbol je Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra.

00:54

Prve Oliverine impresije o Teja Dori i njenoj pesmi

Upravo tog dana je 1918. godine u Francuskoj potpisano primirje koje je bilo na snazi do zaključenja konačnog mirovnog sporazuma u Versaju 28. juna 1919. godine kada je formalno okončan Prvi svetski rat.

(Kurir.rs/A.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track