"NARAVNO DA MARIJA ŠERIFOVIĆ ZNA ŠTA JE BOLJE" Haos na Tviteru jer je Breskvici izmakla pobeda: Teyina Ramonda je teška depresija
Foto: Printscreen RTS

"NARAVNO DA MARIJA ŠERIFOVIĆ ZNA ŠTA JE BOLJE" Haos na Tviteru jer je Breskvici izmakla pobeda: Teyina Ramonda je teška depresija

Pop kultura -

Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo" važila je za velikog favorita, a iako su joj mnogi predviđali pobedu ona je završila na drugom mestu.

Pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda" sa kojom će nas predstavljati u Malmeu u Švedskoj.

Kako je Breskvica dobila najviše glasova publike, a Teya Dora najviše glasova od strane stručnog žirija, na Tviteru se nižu komentari o finalnoj večeri.

"Ovaj narod nije normalan. Shvatite da više od pola naroda koji glasa za svog favorita nije kompetentan oceni šta je kvalitetna numera, naravno da Marija Šerifović zna bolje i od mene i od tebe. Ovi fanatici prelaze sve granice razuma", jedan je od komentara.

"Mislim da je energija Teye Dore, koju inače obožavam, i energija Breskvice neuporediva. Ipak je trenutak takav da nam treba dizanje i prestrojavanje, ono malo ponosa što se negde krije. Teyina Ramonda je ipak teška depresija, a toga imamo na pretek. Nema veze, hit je hit", pišu na društvenoj mreži.

Podsetimo, Breskvica je sa pesmom "Gnezdo orlovo" završila na drugom mestu, dok je Zorja Pajić sa pesmom "Lik u ogledalu" na trećem.

Prema Pravilniku o glasanju, glasovi publike i žirija vrednovali su se jednako - 50 prema 50 odsto.

Iako je Breskvica dobila mnogo više glasova od publike, više članova žirija je više glasova dalo Teya Dori, a ostaće zapamćeno da je Sajsi MC, jedna od članica žirija, Breskvici i "Gnezdu orlovom" "poklonila" - nula poena, zbog čega je reagovao i kompozitor Dragan Brajović Braja.

Glasovi publike i žirija

Na linkovima ispod možete videti kompletne glasove publike i žirija koji su objavljeni na satu RTS, u oba polufinala i u finalu.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja