POČINJE EVROVIZIJSKO LUDILO! Ovako se Teya Dora i "RAMONDA" kotiraju na kladionici posle pobede, a evo gde su Hrvati (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

posle 12 sati

POČINJE EVROVIZIJSKO LUDILO! Ovako se Teya Dora i "RAMONDA" kotiraju na kladionici posle pobede, a evo gde su Hrvati (FOTO)

Pop kultura -

Teya Dora je sinoć proglašena pobednicom nacionalnog takmičenja za Evroviziju. Ona je osvojila 22 poena (publika i stručni žiri 50/50) i pesmom "Ramonda" predstaviće se evrovizijskoj publici na sceni u švvedskom gradu Malmeu.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić, Printscreen/RTS

Ona je već "ušla" na kladionicu sajta Eurovisionworld, skoro 12 sati posle proglašenja i zauzima 23. mesto (ukupno 37) sa jednim procentom za pobedu.

Još uvek je rano izvoditi zaključke o njenom uspehu jer Evrovizija kreće tek 7. maja (drugo polufinale 9. maja i 11. maja finale).

kladionica, Teya Dora, Bejbi Lazanja
foto: Printscreen/eurovisionworld

Međutim, ono što privlači pažnju je prvo mesto - prvi put od kada je počela invazija na Ukrajinu, njihovi izvođači nisu prvi na listi već muzičar iz komšiluka - Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i 16 odsto šansi za pobedu. Doduše, njihova Dora je održana nedelju dana pre naše naše Pesme za Evroviziju, pa je Lazanja imao za nijansu više vremena.

Svakako, evrovizijsko ludilo počinje i sve je moguće...

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

06:16

Prvi intervju pobednice PZE Teja Dore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track