"NE PRIVLAČE ME ŽESTOKI MOMCI" Teya Dora nema dečka, a razlog je NEVEROVATAN, otkrila i na kakve muškarce pada
Foto: Nenad Kostić

"NE PRIVLAČE ME ŽESTOKI MOMCI" Teya Dora nema dečka, a razlog je NEVEROVATAN, otkrila i na kakve muškarce pada

Pop kultura -

Teya Dora je pesmom "Ramonda" odnela pobedu na ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju", a iako je postala planetarno poznata nakon što je snimila pesmu "Džanum", o njenom privatnom životu se malo zna.

Teya Dora, Teodora Pavlovska
foto: Marko Suvić

Međutim, Teya je nedavno otkrila da retko izlazi, te da to smatra razlogom zbog kog nema emotivnog partnera.

- Ljubavni status, ne postoji. U poslednje vreme nigde ne izlazim, pa ne mogu ni da upoznam nove ljude. Tu je porodica, nekoliko najboljih prijatelja. Ako bih se zaljubila, zapostavila bih bitne stvari, a to sada ne zelim i ne mogu, jer imam previše obaveza oko karijere - rekla je nedavno Teja, koja je otkrila da li je privlače žestoki ili mirni momci.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

- Mene definitivno privlače fini ljudi. Smatram da takvi ljudi više znaju šta žele od života. Volim da dele slična interesovanja kao ja. Bitno mi je da volimo sličnu vrstu umetnosti, al naravno nije presudno ni to. Žestoki momci svakako nisu moja sfera interesovanja - poručila je tada Teya za Novu.

Stvorila hitove za brojne pevače

Teodora se godinama unazad bavi muzikom, ali je do sada uglavnom bila fokusirana na komponovanje, i stvorila je mnoge hitove za naše poznate izvođače, među kojima su i Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić i drugi.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

00:33

Stajsi MC čestitala pobedu Tayi Dori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track