NAŠOJ GLUMICI PREKO NOĆI BOLEST PROMENILA ŽIVOT: "Oblačila sam spavaćicu, a kada sam SPAZILA OVO, počeo je moj najveći KOŠMAR"
Foto: Printskrin Youtube

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

NAŠOJ GLUMICI PREKO NOĆI BOLEST PROMENILA ŽIVOT: "Oblačila sam spavaćicu, a kada sam SPAZILA OVO, počeo je moj najveći KOŠMAR"

Pop kultura -

Glumica Nađa Rodić (82) poslednjih godina se povukla iz javnosti, a od 2020. godine nije imala nijednu ulogu.

Nađu pamtimo po ulogama u serijama "Vruć vetar", "Sve je za ljude", "Seljaci", "Vojna akademija", "Švindleri", a zadnji put je igrala u "Urgentnom centru" pre četiri godine.

Mnogi njeno povlačanje i smanjen broj angažmana povezuju sa njenim zdravstvenim stanjem. Naime, glumica je krajem 2013. godine po povratku sa jedne proslave shvatila da joj je zdravlje narušeno nakon što je primetila promene na svojoj dojci.

Nađa Rodić
foto: Printskrin Youtube

- Ta decembarska noć 2013. godine. Bili smo na slavi kod prijatelja. Po dolasku kući, pevušila sam i spremala se za spavanje. Oblačeći spavaćicu, iznenada sam u ogledalu na dojci ugledala ogrebotinu i otok. Noć je prošla u košmaru, sa osećanjem krivice što sam dozvolila sebi da osam godina ne odem na mamografiju - iskreno i otvoreno svedoči Nađa Rodić.

No, nije se predala već rešila da se suprostavi teškoj bolesti.

Nađa Rodić
foto: Printskrin Youtube

- Već posle petnaestak dana operisao me dr Pošarac. Imala sam najinvazivniji i najopasniji oblik raka, s mogućnošću metastaza. Trideset dve hemioterapije su iza mene. A život, Bogu hvala, ispred.- govorila je ranije za "Novosti" Nađa.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

03:03

KO KAŽE DA SRPKINJE NA SELU NE IDU KOD GINEKOLOGA? Priča iz Ježevice je SJAJAN primer kako se to radi! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track