PEVAČICA SE IZVINJAVA FANOVIMA JER IMA DEČKA?! Opleli po njoj najstrašnije: "Izdala si nas, zar ti naša LJUBAV nije dovoljna?"
Foto: Printskrin/Instagram

parasocijalne veze

PEVAČICA SE IZVINJAVA FANOVIMA JER IMA DEČKA?! Opleli po njoj najstrašnije: "Izdala si nas, zar ti naša LJUBAV nije dovoljna?"

Pop kultura -

Pevačica Karina (23), čije je pravo ime Ju Ji-min, na čelu je benda Aespa. Prošle je godine njihov album 'My World' prodat u više od 2.1 miliona primeraka u Južnoj Koreji.

Karina je u vezi s glumcem Lijem od februara, a par je potvrdio da su se upoznali prošle godine. Upravo zbog svoje veze, pevačica je bila prisiljena da se izvini fanovima što ima dečka jer su je optužili za izdaju, piše The Independent.

Navodno su fanovi vozili kamion do njene agencije na kom je bio ekran s natpisima posvećenima pevačici.

- Nije li dovoljna ljubav koju ti pružaju obožavaoci? - glasila je jedna poruka, dok u nekim porukama stoji pitanje zašto ih je izdala.

- Odmah se izvini ili ćeš videti pad prodaje albuma i prazna mesta na koncertima - poručili su joj fanovi.

Pevačica je nakon toga na svojim društvenim mrežama podelila pismo izvinjenja i obećala da će 'zalečiti rane koje im je nanela', prenosi BBC.

Inače, u Južnoj Koreji pre nešto više od deset godina bila je raširena praksa među K-pop agencijama da zabranjuju svojim novim zvezdama da izlaze na sastanke ili čak da imaju lične mobilne telefone. Agencije preuzimaju kontrolu nad njihovim životima.

- Žele da prodaju idole za koje se čini da su, barem u imaginarnom smislu, romantično dostupni. Obožavaoci se mogu zamisliti u nekom obliku društvenog odnosa s njihovim idolom - rekao je prošle godine za BBC sociolog Patrik Vilijams sa Tehnološkog univerzitea Nanjang u Singapuru.

Blackpink
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

To nije prvi slučaj negativne reakcije zbog ljubavnog odnosa slavne osobe. Još prošle godine su obožavaoci poludeli zbog veze Jiso iz Blekpinka i glumca Ahn Bo-hjun. Od javnosti su dobili salvu negativnih komentara, a njihove agencije su molile za razumevanje.

- Mnogi fanovi, posebno oni koji su mladi i neoženjeni, svoje zvezde obično smatraju 'ljubavnicama iz snova'. Stoga, nakon što saznaju da su slavne osobe u braku, lako se mogu okrenuti od njih - rekao je 2020. za Korea Tajms psiholog Kvon Joung-chan.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.J.)

Bonus video:

02:40

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track