ZNALA JE DA UZME 5 MILIONA EVRA ZA NASTUP, A GLAVNU STVAR NIJE ISPOŠTOVALA: Pevačica se OBRUKALA na svadbi sina moćnika (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

BLAM

ZNALA JE DA UZME 5 MILIONA EVRA ZA NASTUP, A GLAVNU STVAR NIJE ISPOŠTOVALA: Pevačica se OBRUKALA na svadbi sina moćnika (VIDEO)

Pop kultura -

Na proslavi uoči venčanja sina najbogatijeg čoveka Indije, Mukeša Ambanija (66), Ananta Ambanija (28), pevala je Rijana (36), a snimak delića njenog nastupa postao je hit na društvenim mrežama.

Na Anantovoj i Radikinoj fešti okupile su se poznate osobe iz celog sveta, a venčanje ih je koštalo ukupno 120 miliona dolara, od kojih je pet miliona evra otišlo na Rjanu, koja je pevala sat i po vremena.

Izvodila je svoje najpoznatije hitove obučena u zelenu haljinu s patentom, ispod koje su virile roze najlonke, a onda je odlučila da se obrati mladencima, što nije baš prošlo uspešno.

Pevačica nije mogla nikako da pogodi njihova imena. Dva puta je totalno pogrešno izgovorila imena mladenaca, a treći put je izgovorila nešto slično Ananti.

Anant Ambani
foto: Indranil Aditya/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teška životna priča

Podsetimo, Rijana je u nedelju proslavila svoj 36. rođendan, a u to ime isplivala je njena teška životna priča.

Pevačica je ćerka računovođe Monike i nadzornika skladišta Ronalda Fentija, a odrasla je u trosobnom bungalovu u Bridžtaunu, gde je s ocem prodavala odeću na štandu na ulici.

Rijana
foto: Varinder Chawla / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Imala je teško detinjstvo na koje je duboko uticao očev alkoholizam i njegova zavisnost od kokaina, a fizički je zlostavljao njenu majku.

Njeni roditelji su se razveli kada je imala 14 godina, a ona je preuzela ulogu majke svog mlađeg brata dok je njena mama radila puno radno vreme.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track