"UFFF, BAŠ TO ŽELIM" Multimilijarder Zakerberg nije skidao pogled s ruke sina INDIJSKOG TAJKUNA: Isplivao snimak sa svadbe (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

ODUŠEVLJEN

"UFFF, BAŠ TO ŽELIM" Multimilijarder Zakerberg nije skidao pogled s ruke sina INDIJSKOG TAJKUNA: Isplivao snimak sa svadbe (VIDEO)

Pop kultura -

Indijski tajkun i milijarder Mukeš Ambani organizovao je trodnevno slavlje uoči venčanja svog sina Ananta Ambanija (28) i njegove verenice Radike Merčant (29). Među VIP gostima u Džamnagaru u Indiji bili su Bil Gejts, Hilari Klinton, Ivanka Tramp sa suprugom Džeredom Kušnerom i 12-godišnjom ćerkom Arabelom, Mark Zakerberg sa suprugom Prisilom Čen...

Luksuzna fešta navodno je koštala više od 150 miliona dolara, a vrhunac je bio dvočasovni nastup Rijane, koja je za to dobila neverovatnih 6,3 miliona dolara. Za venčanje Anantove sestre, porodica je 2018. angažovala Bijonse, a njen privatni koncert koštao je 6 miliona dolara, piše Daily Mail.

Radika Merčant i Anant Ambani
Radika Merčant i Anant Ambanifoto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Inače, Anant je najmlađi sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji i generalnog direktora Reliance Industriesa, koji ima prihod od 110 milijardi dolara. Njegova verenica Radike ćerka je milijardera Šrija Virena Merčanta, izvršnog direktora zdravstvene kompanije Encore Healthcare. Par će se venčati u julu ove godine.

Slavlje, koje je obilovalo luksuzom kakav se retko viđa, posebno je oduševilo Zakerberga, izvršnog direktora Mete, i njegovu suprugu Prisilu, koji su viđeni kako se dive satu Ananta Ambanija marke Richard Mille vrednom milion dolara.

Mark Zakerberg i Prisila Čen
Mark Zakerberg i Prisila Čenfoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Vau, ovaj sat je fantastičan! Tako je kul! - uzdisala je Prisila dok se naginjala da ga pogleda izbliza, a s njom se složio i njen suprug.

- Nikad nisam bio previše lud za satovima, ali nakon što sam video ovaj, i sam sam ga poželeo - rekao je izvršni direktor Mete, čija se neto vrednost procenjuje na 176,1 milijardu dolara.

Model kom su se svi divili je RMS-10 Tourbillon Koi Fish i sadrži 18 karata roze zlata i dijamante.

Trodnevna raskošna zabava bez reči je ostavila i Ivanku Tramp, koja ju je na društvenim mrežama opisala kao "očaravajuću". Na Instagramu je objavila fotografije i snimke vatrometa i slonova, a otkrila je i kako je učila da pleše tradicionalne indijske plesove.

Ceremonije venčanja u Indiji obično traju nekoliko dana.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:57

ČISTA KOPIJA TVITERA, ALI IMA JEDNU PREDNOST! Zakerberg sa novom aplikacijom planira da istrebi Maska: Rivalstvo je SVE VEĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track