"POSTOJI JAK RAZLOG ZAŠTO ĆUTE O SVEMU ŠTO JOJ SE DEŠAVA" Progovorio ujak Kejt Midlton, za koga kažu da BRUKA kraljevsku porodicu
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

UŠAO U RIJALITI

"POSTOJI JAK RAZLOG ZAŠTO ĆUTE O SVEMU ŠTO JOJ SE DEŠAVA" Progovorio ujak Kejt Midlton, za koga kažu da BRUKA kraljevsku porodicu

Pop kultura -

Gari Goldsmit, ujak Kejt Midtlon, trenutno je goruća tema u Velikoj Britaniji - on se priključio VIP verziji rijalitija "Veliki brat". Negov potez doveo je do medijskih natpisa o tome kako bruka kraljevsku porodicu, a prišili su mu i epitet "crne ovce". U međuvremenu, Gari tvrdi da neće osramotiti ni svoju porodicu ni princezu od Velsa tokom učešća u spornom rijalitiju.

Šou je počeo pre dva dana, a novinari su iskoristili priliku da Garija pitaju i o stanju njegove sestričine Kejt Midlton. On je rekao da je princezi potreban "prostor" kako bi se oporavila, te je demantovao brojne teorije zavere koje kruže društvenim mrežama.

Geri Goldsmit, ujak Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Mislim da bi svi trebalo da je ostave na miru, jer postoji dobar razlog zašto porodica ne priča o tome i zašto joj treba malo prostora. Samo mislim da je suštinski pogrešno to što iznose te teorije zavere i kada bi se nekom drugom dešavalo to što se dešava njoj, želeli bi da mu daju malo prostora za predah. Ali pošto je Kejt - Kejt i ona je toliko neverovatna, uvek postoji mnogo interesovanja za nju. Ona je sa razlogom najpopularniji član kraljevske porodice i samo molim ljude da joj daju malo prostora. Mislim da menjaju dinamiku i da su fokusirani na porodicu. Oni imaju dužnosti i privilegija je imati uloge koji imaju, ali porodica ipak mora da bude na prvom mestu", istakao je Goldsmit.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

"Moraš da paziš na sebe. Stavi sopstvenu masku za kiseonik pre nego što se pobrineš za druge! Kejt, ozdravi. Volim te i kada budeš spremna, vidimo se ponovo. To je ono što radimo sa svima drugima, pa zašto ne i sa njom", dodao je on.

Podsetimo, Kejt je prvi put posle dva meseca viđena u javnosti u ponedeljak u jutarnjim časovima u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol. "Uhvaćene" su u blizini porodične kuće u Vindzoru, a veruje se da su neposredno pre neo što je fotografija nastala odvele decu u školu.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kensigtonska palata saopštila je krajem prošle godine da će se princeza od Velsa privremeno povući sa svih službenih dužnosti usled operativnog zahvata u predelu abdomena. Ona je provela dve nedelje na privatnoj klinici u Londonu, a otpuštena je sa iste 29. januara.

Inače, danas je potvrđeno od strane britanskog Ministarstva odbrane da će Kejt 8. juna prisustvovati generalnoj probi ceremonije Trooping the Colour, uoči glavnog događaja koji će se održati 15. juna. Za sada nije poznato da li će se ona i pre toga pojaviti na nekom zvaničnom dešavanju.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track