OVO JE SNAJA RADOŠA BAJIĆA KOJU NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Glumcu podarila dvoje unučadi, a njena prirodna lepota očarava (FOTO)
Radoš Bajić i Nedeljko Bajić, Foto: Damir Dervišagić

VELIKA PORODICA

OVO JE SNAJA RADOŠA BAJIĆA KOJU NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Glumcu podarila dvoje unučadi, a njena prirodna lepota očarava (FOTO)

Pop kultura -

Glumac i reditelj Radoš Bajić i njegova deca - sin Nedeljko i ćerka Jelena bave se javnim poslovima, dok su ostali članovi njihove porodice manje poznati javnosti i veoma se retko eksponiraju na događajima i društvenim mrežama.

Nedeljko je krenuo očevim stopama, te se bavi glumom, dok je Jelena odabrala režiju. Međutim, malo ko zna kako zna kako izgleda Radoševa snaja, supruga njegovog sina Nedeljka.

Nedeljko Bajić
Nedeljko Bajićfoto: Nemanja Nikolić

Glumac je godinama u skladnom braku sa suprugom Ivonom, koja mu je podarila ćerku Lenu i sina Aleksandra.

Ivona izgleda veoma atraktivno, što ova fotografija jasno pokazuje. A ovo je Predrag Jočić, koji je oženjen naslednicom Radoša Bajića, Jelenom. Radoševa snaja veoma je skromna, a on je jednom prilikom objavio porodičnu fotografiju i pokazao kako ona izgleda. Mnogi su se oduševili Ivoninom prirodnom lepotom.

Bajić je jednom prilikom govorio o praznicima u njihovom porodičnom domu i tada je istakao da su oni uvek na okupu.

- Kada je reč o mojoj porodici, mi se ne okupljamo za Božić - mi smo uvek okupljeni. Znam da je danas retkost zbog koje se neki čude kada im to pomenem, ali deset članova porodice Bajić-Jočić živi zajedno u jednoj kući. I u slozi, ljubavi i poštovanju zajedno proslavljamo Božić - rekao je tada on.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

01:43

POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJU PO BRDIMA, OPET SAM TU SA PORODICOM Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track