SPEKTAKL NAJUTICAJNIJE SRPKINJE NA INTERNETU: Došla u Pariz i pokazala ŠTA JE VISOKA MODA, za ono što je obula treba biti HRABAR
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DIKTIRA TRENDOVE

SPEKTAKL NAJUTICAJNIJE SRPKINJE NA INTERNETU: Došla u Pariz i pokazala ŠTA JE VISOKA MODA, za ono što je obula treba biti HRABAR

Pop kultura -

Tamara Kalinić ponovo je glavna tema svetskih medija. Izgleda da Srpkinja ne prelazi, već postavlja granice kada je moda u pitanju. Za sve je kriv hrabar izbor obuće koji je ponela na Nedelji mode u Parizu.

Tamara je, zajedno sa brojnim svetskim lepoticama, došla na reviju brenda Miu Miu, a modni stručnjaci kažu da će se njen stajling pamtiti.

Tamara Kalinić
foto: Lucia Sabatelli/Action Press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavljene su nove kolekcije za jesen/zimu 2024/2025, kao i novi kreativni direktori. U prvim redovima našle su se svetske zvezde. Gotovo svaka žena je za ovu priliku izabrala cipele na štiklu, ali ne i Tamara. Pojavila se u bombastičnom izdanju uz koje je uparila sandale koje liče na japanke!

Suknja niskog struka i top u žutoj boji privlačili su poglede stotine ljudi, ali papuče su ukrale svu pažnju. Tamara je suknju spustila tako da se vidi donji veš brenda Miu Miu, a "divlji stil" postigla je opuštenim, krupnim talasima u kosi. Ukoliko ste mislili da je japanke nemoguće nositi na glamurozne događaje, Tamara je tu da vas razuveri.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

00:19

SRPSKA BLOGERKA IZGUBILA 300.000 €, PA SE UTEŠILA KRSTARENJEM: Tamara Kalinić na ludoj žurki, a oko nje RASKOŠ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track