OGLASILA SE HEJLI BIBER NAKON PRIČA O KRIZI U BRAKU SA DŽASTINOM: Odgovorila i svom ocu koji je pozvao ljude da se MOLE ZA NJIH
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DEMANTOVALA

OGLASILA SE HEJLI BIBER NAKON PRIČA O KRIZI U BRAKU SA DŽASTINOM: Odgovorila i svom ocu koji je pozvao ljude da se MOLE ZA NJIH

Pop kultura -

Nakon što je Stiven Boldvin pozvao obožavatelje da se pomole za njegovu ćerku Hejli i njenog supruga Džastina Bibera, zabrinuo je obožavatelje širom sveta. Njegova izjava, naravno, podstakla brojna nagađanja zabrinutih koja su sugerisala na nevolje u raju poznatog para.

Sada je Hejli osudila glasine i demantovala tračeve oko njenog braka sa Džastinom Biberom.

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Samo za vašu informaciju, priče i stalne glasine koje vidim na TikToku su sve vreme netačne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda...", kazala je manekenka.

"Hrišćani, molim vas, kada mislite na Džastina i Hejli, odvojte trenutak i uputite malu molitvu za njih da imaju mudrost, zaštitu i da se približe Gospodu", izjava je koju je od Viktora Marksa podelio Boldvin pa izazvao pometnju među obožavateljima. Viktor je, kako prenosi Page Six, rekao da se njegova supruga, Eilin Marks, i Hejlina mama, Kenja Boldvin, često mole zajedno za mladi par.

Džastin Biber
foto: Printscreen

"Bez obzira na materijalne stvari ili pohvale, često se suočavaju s duhovnim ratom koji je intenzivan i nastoji da uništi njihovu veru, brak i život generalno...", pisalo je. Obožavatelji su brzo izvukli neutemeljene zaključke iz zagonetne molbe, a kasnije su Biberovi viđeni kako zajedno posećuju kasnu noćnu službu u crkvi.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track