JAKE SU, HRABRE I ZNAJU ŠTA ŽELE: One su najmoćnije ŽENE po horoskopu, njihov BORBENI DUH je za divljenje i inspiracija su mnogima
Foto: Shutterstock

ASTRO ANALIZA

JAKE SU, HRABRE I ZNAJU ŠTA ŽELE: One su najmoćnije ŽENE po horoskopu, njihov BORBENI DUH je za divljenje i inspiracija su mnogima

Zanimljivosti -

Neke žene krasi vrlo moćna aura. One su jake, moćne i gotovo ničega se ne boje. Ne strahuju da budu same, imaju borbeni duh vredan divljenja i inspiracija su mnogima

Žene rođene u ovim znakovima su najmoćnije u celom Zodijaku:

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Žene rođene u znaku Bika su tvrdoglave, samostalne i znaju šta žele. Ne boje se nikoga i vrlo su nepopustljive kad nešto žele da dobiju ili postignu. Dobro se snalaze u teškim situacijama i naučile su da se kroz život dobro nose s problemima bez ičije pomoći.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Pripadnice ovog znaka su neustrašive, snažne i vrlo ekstrovertne. Ne boje se da rizikuju jer žele da iskuse sve uspone i padove u životu. Znaju da bez padova nema ni uspona. Lavice imaju posebnu sposobnost da reše svaki problem.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

One su čvrste, hrabre i ne dozvoljavaju da iko utiče na njihov rast ili da ih spreči u ostvarenju životnih snova. Device su spremne na odricanje samo da postignu šta žele. Njihov nepokolebljivi duh svima služi kao inspiracija.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Žene rođene u ovom znaku su optimistične, zabavne i uzbudljive. Odlično se snalaze u teškim situacijama, jer poseduju jaku volju. Takođe, one imaju sposobnost da vide pozitivno i u najnegativnijim situacijama. Ne žele da dopuste da negativna energija utiče na njihov način razmišljanja.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Pripadnice ovog znaka su snažne i samouverene, imaju onaj pomalo zapovednički stav, zbog čega ih ljudi ozbiljnije shvataju. Autoritativne su i nezavisne. Njima ne treba ničija podrška kako bi išle kroz život. Osim toga, poseduju izvrsne liderske sposobnosti.

(Kurir.rs/ timesofindia.indiatimes.com/ L. S)

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track