CRNI OBLAK SE NADVIO NAD KRALJEVSKOM PORODICOM: Čarlsa zadesila još jedna NESREĆA, loše vesti ne prestaju da se nižu
Foto: NO CREDIT / imago stock&people / Profimedia

nije mu lako

CRNI OBLAK SE NADVIO NAD KRALJEVSKOM PORODICOM: Čarlsa zadesila još jedna NESREĆA, loše vesti ne prestaju da se nižu

Pop kultura -

Blizak prijatelj kralja Čarlsa, Ijan Farkuhar preminuo je u starosti od 78 godine.

Dugogodišnji prijatelj kralja Čarlsa, Ijan Farkuhar preminuo je u dobi od 78 godina na kraljevom imanju Hajgrou gde je i živeo, prenose britanski mediji.

Ijan je bio poznat i kao konjušar Kraljice majke, a čak je služio i u Queen's Own Hussars, konjičkoj britanskoj vojsci. Brigadir Endru Parker Bouls, prvi suprug i sadašnji prijatelj kraljice Kamile, rekao je za Daily Mail da je Ijanova smrt sve rastužila i da je on bio lošeg zdravlja poslednjih nekoliko meseci.

Ijan je bio u braku s Pemi-Džejn Čefer s kojom se venčao nakon što je napustio vojsku i par je dobio tri devojčice.

Ijan je takođe bio majstor Beaufort lova i to pune 34 godine, koji važi kao najstariji i najveći lov na lisice na zapadu, a u izvornom je obliku zabranjen 2004. godine.

"Slomljenog srca šaljemo našu ljubav i saučešće porodici i prijateljima našeg kapetana Ijana Farkuhara, koji nas je tako briljantno pilotirao 34 godine i ove nedelje mirno preminuo", stoji u objavi koju su na Instagramu objavili njegove kolege lovci.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track