OTIŠAO JE NA PUT, A KAD SE VRATIO, ZNALA SAM DA ME JE PREVARIO: Imali smo odnose i primetila sam NEŠTO ČUDNO a onda je sve PRIZNAO
Foto: Instagram/pernilletorhov

MNOGI SU JE OSUDILI

OTIŠAO JE NA PUT, A KAD SE VRATIO, ZNALA SAM DA ME JE PREVARIO: Imali smo odnose i primetila sam NEŠTO ČUDNO a onda je sve PRIZNAO

Žena -

Mlada studentkinja primetila je nešto neobično u seksualnom životu sa svojim dečkom, a kako kaže, unutrašnji osećaj je nije prevario. Sve je počelo kad se vratio s putovanja.

U sebi sam pomislila da je to malo čudno, ali mu nisam ništa rekla. Bila sam toliko zaljubljena u njega da mislim da me to zaslepilo, rekla je studentkinja Pernila Torhov.

Ispričala je na TikToku svoju ljubavnu priču, zbog koje su je mnogi osudili. Pernila je bila u vezi četiri meseca kad je njen dečko otputovao s prijateljima u Norvešku. Nakon što se vratio, njihov seks je trajao duže nego inače, i kako tvrdi Pernila, odmah joj nešto "nije štimalo".

Torhov nije preduzela ništa iako je osetila promenu na svom dečku. Nakon nedelju dana, dečko joj je u poruci priznao neverstvo.

- Osećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dve devojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih - napisao je pa objasnio da su jedno veče morali da spavaju zajedno zbog manjka mesta, a očigledna hemija između njih podstakla ih je da završe zajedno.

- To je bilo jako glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sad s priznanjem. Boli me pomisao o tome koliko si dobra prema meni, a ovo si dobila zauzvrat. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim da budem takav.

Pernila mu je odgovorila da ne želi da razgovara preko poruka, već sve da reši licem u lice.

- Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dozvolilo jer je on zaista divan. Poslušala sam samu sebe - priznala je devojka na kraju i odlučila da pruži još jednu šansu svom nevernom dečku, zbog čega ju je puno pratilaca osudilo.

- Ne mogu da verujem šta sve devojke dopuštaju. On te zaista ne zaslužuje - pisali su joj, a ona je dodala kako je ne podržavaju ni prijatelji.

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track