EVO KAKO IZGLEDA SOBA SINA MILOŠA BIKOVIĆA: Mali Vasilije ima NEOBIČAN KREVETAC, a ovi detalji iz doma glumca su PRAVA IDILA
Foto: Printscreen/Instagram

OAZA

EVO KAKO IZGLEDA SOBA SINA MILOŠA BIKOVIĆA: Mali Vasilije ima NEOBIČAN KREVETAC, a ovi detalji iz doma glumca su PRAVA IDILA

Pop kultura -

Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u ulozi roditelja, a beba Vasilije ima predivan kutak u zajedničkom domu.

Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić nedavno su postali roditelji dečaka kog su nazvali Vasilije, a beba se rodila u januaru 2024.

Miloš Biković, Milos Bikovic, Ivana Malić, Ivana Malic
foto: Damir Dervišagić

Popularni glumac ne krije kako se snalazi u novoj ulozi, drugačijoj od svih dosadašnjih, a lepa mama takođe pokazuje kako sada izgleda njen život.

Uz bebu su došle i one najslađe životne promene, a Ivana povremeno fotografijama pokazuje kako izgleda njena svakodnevica sa bebom Vasilijem, koji puni dva meseca.

Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

Oni su u svoj dom dodali one najlepše detalje, te je sada stan potpuno podređen bebi i njenim potrebama.

Kako izgleda kutak za bebu Ivane i Miloša Bikovića

Soba malog Vasilija je na svetlom mestu, a njegov krevetac pokraj prozora. Bebin kutak ima svoj ovalni krevetac, plavu pletenicu, koja služi kao ogradica, a tu je i neizostavni detalj za bebe iznad kreveca: muzička vrteška, a Vasilijeva se sastoji od meseca i zvezdica.

"Moja ljubav", napisala je Ivana uz fotografiju bebe koja uživa u svom krevecu.

Ona i inače ovih dana pokazuje koliko uživa u ulozi mame, pa je na jednoj od prethodnih objava podelila kako izgleda njena dnevna rutina s malim Vasilijem: od hranjenja, preko spavanja, do šetnji pored reke uz kafu.

Predivni detalji iz doma Bikovića

Osmi mart u domu Bikovića obeležen je na poseban način, pa je, tako, novopečena mama Ivana dobila prelepe poklone u vidu cveća.

Ivana je na Instagramu pokazala najlepše bukete, koje je odmah stavila u vaze i tako će im krasiti dom, a sigurno je da je bar neki, ako ne i svi, došao od njenog Miloša.

"Proleće je tu", napisala je Ivana.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S)

Bonus video:

00:48

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track