OBJAVLJENA PRVA ZVANIČNA FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON NAKON OPERACIJE: Evo kako izgleda princeza od Velsa posle silnih TEORIJA ZAVERE
Foto: King Charles, Queen Camilla, Prince William of Wales, Catherine Princess of Wales

NASTALA U Kensington palatI

OBJAVLJENA PRVA ZVANIČNA FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON NAKON OPERACIJE: Evo kako izgleda princeza od Velsa posle silnih TEORIJA ZAVERE

Pop kultura -

Objavljena je prva zvanična fotografija princeze od Velsa nakon što se podvrgnula operaciji abdomena u januaru.

Kensington palata je saopštila da je fotografiju Kejt sa decom napravio princ od Velsa u Vindzoru ranije ove nedelje.

Slika je objavljena na Dan majki kao zahvalnost javnosti za njihovu kontinuiranu podršku nakon njene operacije.

Podsetimo, Kejt Midlton se prošlog ponedeljka pojavila prvi put u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema. Paparaci su uspeli da je "uhvate" u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol.

Nakon ovih fotografija pojavile su se nove teorije zavere o princezi od Velsa, a neke su otišle čak toliko daleko da su pojedinci tvrdili na fotografijama nije Kejt.

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena. Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Uskrsa ove godine.

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track