SLOBODA MIĆALOVIĆ OKO VRATA NOSI DIJAMANTE KOJI VREDE KAO GARSONJERA U BEOGRADU: Potkačila JK zbog Luj Vitona, pa šokirala potezom
Foto: ATA images

NOVI FAJT U NAJAVI

SLOBODA MIĆALOVIĆ OKO VRATA NOSI DIJAMANTE KOJI VREDE KAO GARSONJERA U BEOGRADU: Potkačila JK zbog Luj Vitona, pa šokirala potezom

Pop kultura -

Sloboda Mićalović godinama unazad važi za jednu od naših najprirodnijih i najlepših glumica, a njene stajlinge i odabire garderobe apsolutni svi hvale, osim možda Jelene Karleuše.

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

Bilo da je to odlazak na crveni tepuh ili neki opušteni autfit lepa Boba iz Leskovcca prosto uvek sija i odiše elegancijom i stavom po kojem je prepoznatljiva. Ponovo je sve oduševila i na premijera filma "Jorgovani".

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

Bioskopske sale širom Srbije i regiona puni brojna publika koja je sa velikim simpatijama dočekala ovu komediju, pa otuda fantstičan uspeh filma koji će uskoro pogledati više od 100.000 gledalaca.

Reditelj Siniša Cvetić i scenarista David Jakovljević donose priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

Sloboda je na premijeru na Festu došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponela na sebi nakit koji vredi više od 100.000 evra. Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to oglicu, minđuše i dva prstena. Najviše vredi oglica koja košta više od 30.000 evra. Za taj novac može da se kupi stan u njenom rodnom gradu Leskovcu, ali i garsonjera u Beogradu.

Priču o Slobodi objavila je Instagram stranica What The Cut, koja se bavi nakitom. Na njoj možete pronaći više informacija.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Rat Karleuše, gore pomenut, počeo je oko nakita i kritika od strane glumice iznesenih na račun pevačice.

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem - izjavila je glumica.

Šta će sada na ovo reći "mala od skandala"?

Bonus video:

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track