ISPLIVALA TEYA DORINA FOTKA IZ RANE MLADOSTI: Evo kako je NEKADA izgledala pobednica PZE 2024! Njena slika USIJALA MREŽE (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

nekad i sad

ISPLIVALA TEYA DORINA FOTKA IZ RANE MLADOSTI: Evo kako je NEKADA izgledala pobednica PZE 2024! Njena slika USIJALA MREŽE (FOTO)

Pop kultura -

Nakon što je Teodora Pavlovska (31), poznatija kao Teya Dora, pobedila na ovogodišnjoj “Pesmi za Evroviziju”, publika sve čečće poželi da sazna nešto više o njoj, a sada se na mrežama pojavila njena slika iz mlađih dana.

Naime, Teya Dora je tada izgledala dosta drugačije, bila je mršavija i imala skroz drugačiju frizuru, a boji kose ostala je dosledna i danas.

Odmah su usledili komentari fanova i ljudi, te su se mnogi složili da Teya Dora ne liči na sebe iz mlađih dana.

"Dva različita sveta nekad i sad", "Lepa, mlada i talentovana devojka", "Lepša je bez šiški", "Lep i nekad i sad svakkao" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, iako je osvojila svet pesmom “Džanum”, o njenom životu se malo znalo jer je mlada umetnica više bila u “drugom” planu, komponujući i pišući za druge izvođače. Mi smo nedavno odlučili da posetimo kraj u kojem Teya Dora živi, te čujemo kakva je komšinica.

Teya Dora
foto: Printscreen/Instagram

- Devojčica je malo čudna, ne priča puno, ali uvek se javi i veoma je prijatna. Verovatno su svi umetnici tako malo mislima negde drugde. Znajući joj majku, ne sumnjam da je dobro dete. Jasna je divna žena, ali ima potpuno drugu energiju, dosta je komunikativna i energična - priča nam starija gospođa i dodaje:

- Bilo joj je teško kada je poslala Teodoru u Ameriku, sećam se tog perioda... Nije lako imati jedno dete i da tako mlada ode u beli svet.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

06:16

Prvi intervju pobednice PZE Teja Dore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track