PEH ZA PEHOM NA CRVENOM TEPIHU: Glumica se ZAKUCALA u statuu Oskara, za dlaku sprečen KARAMBOL (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

NIJE LAKO

PEH ZA PEHOM NA CRVENOM TEPIHU: Glumica se ZAKUCALA u statuu Oskara, za dlaku sprečen KARAMBOL (VIDEO)

Pop kultura -

Čini se da je nije tako lako snaći se na crvenom tepihu Oskara 2024, sudeći po pehovima koji su se noćas dešavali holivudskim zvezdama. Nedugo nakon što se Jutjuberka Lajza Koši stropoštala na pod u štiklama, Kirsten Danst ušetala je pravo u ogromnu statuu Oskara dok je pozirala kamerama.

Pogrešan korak dogodio se kada je zvezda "Spajdermena" (41) pozirala ispred Dolbi Teatra u Holivudu i okrenula se fotografima dok je prelazila na novo mesto. Dok je hodala s očima fokusiranim na blještava svetla kamere, nije primetila ogroman zlatni kip ispred sebe i udarila je pravo u njega.

Srećom, uspela je da upotrebi statuu i svog supruga, Džesija Plemonsa, da se pridrži i stabilizuje dok se smejala.

"Ušla sam pravo u Oskara", uzviknula je u videu koji je podelio Variety dok je stavljala obe ruke na Plemonsa (35) i ponovo se okrenula prema kamerama kako bi pozirala za dodatne snimke.

Bivša dečja zvezda izgledala je elegantno na događaju u Gučijevoj haljini na naramenice. Njeni prepoznatljivi plavi uvojci bili su blago uvijeni. Plemons je pak izgledao doterano u klasičnom crnom smokingu uparenom s leptir-mašnom.

Kirsten Danst
foto: A.M.P.A.S./AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par je nekoliko puta sarađivao otkako su se upoznali na snimanju filma "Fargo" 2015. Još oko mesec dana deli ih od izlaska njihovog sledećeg projekta, "Civil War".

"Budući da smo se zaljubili na setu, prvo smo se zaljubili kreativno", prisetila se Danst za Marie Claire ranije ove nedelje. "Mislim da ćemo se uvek tome vraćati, na način koji ne uključuje naš stvarni život."

U januaru 2017. saznalo se da su se Danst i Plemons verili, ali da im se nije žurilo da se venčaju. Umesto da odmah odu do oltara, osnovali su svoju porodicu, dočekavši dva sina: Enisa Hauarda, koji sada ima pet godina, i Džejmsa Roberta, koji sada ima dve godine. Par se venčao na privatnoj ceremoniji na Jamajci u julu 2022. u luksuznom odmaralištu GoldenEye u Oho Riosu.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track