GLUMICA SA NAJIZAZOVNIJIM GRUDIMA HOLIVUDA PRIKOVALA SVE POGLEDE NA OSKARIMA: Dekolte do pupka mamio UZDAHE na crvenom tepihu FOTO
Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

ISTU HALJINU NOSILA ANĐELINA DŽOLI

GLUMICA SA NAJIZAZOVNIJIM GRUDIMA HOLIVUDA PRIKOVALA SVE POGLEDE NA OSKARIMA: Dekolte do pupka mamio UZDAHE na crvenom tepihu FOTO

Pop kultura -

Sidni Svini prisetila se istorije Oskara stare tačno dve decenije dok je prisustvovala žurci Vanity Faira u nedelju veče.

Naime, 26-godišnja Sidni Svini na 96. po redu dodeli Oskara koja je sinoć održana prošetala je crvenim tepihom odevena u belu haljinu elegantnog kroja koju je Anđelina Džoli prva nosila na ceremoniji 2004. godine. Sidni je ponela čak i sličan nakit, a u pitanju je ogrlica s krupnim srebrnim kamenjem.

Sidni Svini
foto: : CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinu od belog satena dizajnirao je Mark Bouver, a mnogi je smatraju za omaž čuvenoj kreaciji koju se nosila legendarna Merilin Monro u filmu "Sedam godina vernosti". Haljinu karakteriše duboki izrez u predelu grudi i neobičan pojas, kao i otvorena leđa.

Anđelina Džoli
foto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Sindi je zabavu iskoristila i kao priliku za debi dramatično kraće frizure. Sidni je ošišala nekoliko centimetara kose i sada nosi bob frizuru koja je apsolutni trend sezone.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja