U SUZAMA PREUZELA SVOG PRVOG OSKARA! Glumica govorom RASPLAKALA ceo svet: "Jako dugo sam htela da budem drugačija" (FOTO)
Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

EVO ŠTA JE IMALA DA KAŽE

U SUZAMA PREUZELA SVOG PRVOG OSKARA! Glumica govorom RASPLAKALA ceo svet: "Jako dugo sam htela da budem drugačija" (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Da'Vine Džoi Randolf osvojila je Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "The Holdovers". Rendolf u filmu igra domaćina školske kafeterije i ožalošćenu majku Meri Lamb i bila je veliki favorit za pobedu, jer je već osvojila skoro sve filmske nagrade uoči Oskara za istu ulogu, uključujući Zlatni globus, BAFTA-u, izbor kritike, Savez nezavisnih duhovnih i filmskih glumaca (SAG).

Među prvima joj je čestitao njen kolega iz filma, glumac Pol Đamati. Rendolf je u suzama primila nagradu, a zatim je održala snažan govor koji je počeo ponavljanjem reči.

Da’Vine Joy Randolph
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

- Bog je veliki - a zatim se zahvalio svojoj majci što ju je usmerila u glumu.

- Nisam mislila da će ovo biti moja karijera. Zahvaljujem mami na tome. Hvala svim ljudima koji su bili uz mene, bodrili me i vodili. Dugo sam želela da budem drugačiji. Sada sam shvatila da je trebalo da budem samo ono što jesam. Hvala vam hvala što ste videli pravu mene - rekala je Rendolf.

Pre nego što je napustila scenu, zahvalila se i svom timu, posebno publicisti, koji, kako je naglasila, nije želeo da ga pominje. Glumica je na dodeli blistala u glamuroznoj svetloplavoj haljini sa šljokicama, perjem i dugačkim šopom.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/A.G.)

Bonus video:

01:46

NACIONALIZAM NEGUJE POGREŠNE VREDNOSTI: Oskar Martines o napuštanju rodne zemlje u osmoj deceniji života (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track