"VOLIM TE BESKRAJNO, DEVOJČICE MOJA": Zbog emotivnog govora dvostruke dobitnice Oskara PLAKAO JE CEO SVET! Kroz suze poručila ovo
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

govor posvetila svojoj ćerki

"VOLIM TE BESKRAJNO, DEVOJČICE MOJA": Zbog emotivnog govora dvostruke dobitnice Oskara PLAKAO JE CEO SVET! Kroz suze poručila ovo

Pop kultura -

Oskar 2024. doneo je sinoć u Dolbi teatru u Los Anđelesu drugu nagradu Emi Stoun u kategoriji najbolje glumice, zahvaljujući ulozi u "Poor things". Pre osam godina dobila je isto priznanje za rolu u "La la land". U pobedničkom govoru pričala je o porodici, i nije mogla da zaustavi suze, u istorijskom trenutku i za njenu karijeru, a i za sedmu umetnost jer svaki detalj sa Oskara trajno se pamti?

Govor Eme Stoun sa dodele Oskara 2024. dosta se komentariše i opisuje se kao izuzetno dirljiv.

Ema Stoun, Oskar 2024
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

“Zaista samo želim da zahvalim svojoj porodici, mami, bratu Spenseru, tati, suprugu Dejvu. Jako vas volim. I što je najvažnije, svojoj ćerki", rekla je kroz suze 35-godišnja Ema Stoun.

Ćerkici Luiz koju je dobila sa suprugom Dejvom Mekarijem poručila je sledeće: "Volim te beskrajno (ne može se rečima izraziti), devojčice moja, zato ti mnogo hvala".

Ema Stoun, Oskar 2024
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Ema je sinoć na Oskaru u kategoriji najbolje glumice pobedila Lili Gledstoun, Anet Bening, Keri Maligan i Sandru Huler. Izlazeći na binu doživela je peh sa haljinom: "O ne, moja haljina je "slomljena". Mislim da se to dogodilo tokom izvođenja "I'm Just Ken", rekla je, misleći na nastup Rajana Goslinga koji je uživo otpevao nominovanu pesmu iz "Barbie". Stoun je blistala u haljini Louis Vuitton i sa dijamantskom ogrlicom od 30-karatnog zlata.

Oskar 2024, Ema Stoun
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Glumica je ćerku dobila 2021. Devojčica nosi srednje ime Džin koje je srednje ime Emine majke, Kristi Džin Stoun. Stoun i bivši reditelj "Saturday Night Live" verili su se 2019. a vezu su počeli 2017. godine.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:40

Hana Selimović govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track