EŠLI GREJAM IZGUBILA HALJINU! Manekenki sevnulo međunožje nakon što je njen autfit POBEGAO sa mesta: Razgolitio je potpuno (FOTO)
Foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

EEVO ŠTA SE DESILO

EŠLI GREJAM IZGUBILA HALJINU! Manekenki sevnulo međunožje nakon što je njen autfit POBEGAO sa mesta: Razgolitio je potpuno (FOTO)

Pop kultura -

Posle dodele Oskara usledila je tradicionalna Veneti Fer žurka, događaj koji okuplje sve novopečene Oskarovce, one koji su bili nominovani, ali i čitav krem Holivuda.

Dobro je poznato da je Veneti Fer žurka posle dodele Oskara događaj na kome se slavne dame ne drže pravila elegancije i za koji rado biraju prilično provokativna, seksi izdanja.

Ešli Grejem
foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka, je takođe ukrala šou, doduše tek posle same žurke. Ona je u žurbi počela malo brže da hoda, a tom prilikom se njena seksi haljina povukla ka gore i otkrila delić intimne zone, te crne gaćice.

Lepa brineta je, inače, izabrala crnu, asimetričnu toaletu sa šljokicama i omanjim šlepom, te gornjim delom u formi korseta. Toaleta je sa jedne strane imala ogroman šlic, potpuno ogolivši Ešline noge i kukove, a to je i dovelo do nezgode.

(Kurir.rs/Informer/A.G.)

Bonus video:

01:07

Ekskluzivno: Oskar Ruđeri za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track