ŠTA JE OSTALO IZA LANETA GUTOVIĆA? Prijatelji poznatog glumca potvrdili za Kurir šta je sve posedovao: Evo za šta se bori Milica
Foto: screenshot Facebbok, Dado Đilas

ĆERKE MOGU DA NE DOBIJU NASLEDSTVO

ŠTA JE OSTALO IZA LANETA GUTOVIĆA? Prijatelji poznatog glumca potvrdili za Kurir šta je sve posedovao: Evo za šta se bori Milica

Pop kultura -

Vesti da ćerke Laneta Gutovića mogu ostati bez nasledstva potresle su danas region. Njihov otac ostavio je usmeni testament, kojim su one izbačene iz nasledstva.

O tome se danas vodila polemika, a mnogi su se zapitali šta je ostalo iza pokojnog glumca i zbog čega se oglasila Milica Gutović.

Milan Lane Gutović, Lane Gutović
foto: Youtube Printscreen/TV Prva

Porodični prijatelji pokojnog glumca potvrdili su Milicine navode za Kurir. I kako su nam rekli iza glumca su ostali kuća u Kumodražu, vikendica "kontejner" u Neuzini, kao i motorni čamac. Uz to ostala su i četiri skupocena automobila, kao i kuća na Umki.

- Lane nikad nije bio čovek materijalista. Najviše je voleo da se druži i da troši novac u kafani. Najviše je bio vezan za sinove, kojima je ostavio kuću u kojoj su živeli. On je najviše voleo da peca kod svog "kontejnera" u Neuzini. Sinovi su ostali da žive s njim u kući posle njegovog razvoda od njihove majke, tu su i ostali posle njegove smrti - rekao nam je porodični prijatelj Gutovića.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track