KO JE BOGATA MARKIZA ZA KOJU KAŽU DA JE VILIJAMOVA LJUBAVNICA: Predviđaju joj Kamilinu sudbinu i svi je krive za "NESTANAK KEJT"
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

IMA ISTORIJU S KRALJEVSKOM PORODICOM

KO JE BOGATA MARKIZA ZA KOJU KAŽU DA JE VILIJAMOVA LJUBAVNICA: Predviđaju joj Kamilinu sudbinu i svi je krive za "NESTANAK KEJT"

Pop kultura -

Prelepa markiza od Čolmondelija, nekadašnja manekenka Sara Rouz, u centru je pažnje svetske javnosti. Ponovo svi govore o njoj kao Vilijamovoj ljubavnici i krive je za "nestanak" Kejt Midlton.

I dok se svi pitaju gde je princeza od Velsa nestala, kraljevska porodica plasirala je u javnost da je juče sedela pored svog supruga u kolima kada ih je paparaco fotografisao ispred zamka Vindzor.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada svi veruju da je pored britanskog princa Vilijama zapravo Ledi Rouz.

Sara Rouz Čolmondeli (39) bivša je manekenka i nekada radila u PR timu konzervativnog poslanika Majkla Gouva kao istraživač, ali sada svoje "poslovno vreme" koristi za vođenje imanja svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.

Par ima troje dece – blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, koji imaju 15 godina, i osmogodišnju ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

Princ Vilijam
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kuća od 106 soba

Žive u Hoton Holu, veličanstvenom domu od 106 soba, koji se nalazi na listi I kategorije u Norfolku.

Lejdi Sara Rouz Čolmondeli je Dejvida, koji je 23 godine stariji od nje, upoznala na odmoru u Italiji 2003. godine. Objavili su veridbu šest godina kasnije, dan pre intimne ceremonije venčanja 2009. godine.

Sara Rouz Henberi
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njen otac Timoti Hanberi, bio je dizajner veb stranica, a majka Ema Hanberi modna kreatorka.

Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu u daleku prošlost: njena baka po majci, lejdi Elizabet Lambert, bila je jedna od osam deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga.

Afera sa Vilijamom i umalo razvod?

Za markizu Čolmondeli i princa Vilijama godinama kruže glasine da imaju aferu, a pojavile su se i tvrdnje da se Dejvid Čolomdeli razvodi od Rouz jer on zapravo nije otac njihovog deteta već – Vilijam.

princ Vilijam
foto: Unknown / Avalon / Profimedia

Ni ova vest nije potvrđena, ali pojedini izvori tvrde da je to moguće jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014. godine, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine. Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. godine, kada je Kejt bila trudna treći put.

Portal "Marca" preneo je pred krunisanje kralja Čarlsa kako je on želeo da Ledi Rouz bude prisutna, dok je Kejt dala uslov da ne želi da ima nikakvu komunikaciju sa njom ako bude tu. I upravo taj ultimatum je mnoge motivisao da razmišljaju o prevari princa.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track