TRČAO GO PO SCENI I ODUŠEVIO PUBLIKU NA OSKARIMA: Džon Sina se rve, glumi, ispunjava želje, a prati ga čak 21.000.000 ljudi!
Foto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

faca

TRČAO GO PO SCENI I ODUŠEVIO PUBLIKU NA OSKARIMA: Džon Sina se rve, glumi, ispunjava želje, a prati ga čak 21.000.000 ljudi!

Pop kultura -

Džon Sina je glavna tema ovogodišnjih Oskara.

Nakon što se pojavio go (doduše, ne potpuno) na pozornici dodele najprestižnije filmske nagrade kako bi najavio kategoriju za najbolji kostim, internet ne prestaje da priča o ovom čoveku.

Džon Sina, Oskar 2024
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

46-godišnji kečer, koji se u ringu borio sa svetskim prvakom Brockom Lesnarom, trenutno ima ugovor s organizacijom WWE i jedan je od njihovih najpoznatijih rvača. Dosad je 16 puta bio rvački prvak.

Uz to, bavi se i glumom. Trenutno je najpoznatiji kao superheroj "Peacemaker" kog je glumio u istoimenoj seriji i filmu "Suicide Squad".

Glumio je u filmovima Spremni za igru, Marinac iznad zakona, 12 rundi, Legendary, Fred: The Movie, Tatica se vratio 2, Ferdinand i Bamblbi.

Džon Sina, Oskar 2024
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, Sina je strastveni bodibilder i filantropista. Popularan je i na društvenim mrežama - na Instagramu ga prati 21 miliona ljudi.

Ranije je radio kao obezbeđenje, bodigard i vozač limuzine. Sina je i veliki humanitarac i sarađuje s organizacijom "Make A Wish Foundation", koja pomaže da se ispune želje dece s teškim bolestima u dobu od 2 do 18 godina.

Džon je u braku s 35-godišnjom inženjerkom Šej Šariacade, rodom iz Irana. Venčali su se 2020. godine na Floridi nakon što se par ranije u tajnosti verio, piše TMZ. Sina je ranije (od 2009. do 2012.) bio u braku s Elizabet Huberdo.

Džon Sina
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sina se gotovo potpuno go pojavio na pozornici dodele najprestižnije filmske nagrade kako bi najavio kategoriju za najbolji kostim.

Ključne delove je prekrio koveromi našalio se da je on dokaz da su "kostimi zaista jako važni". Kasnije se ispostavilo da Sina zapravo nije bio sasvim go. Osvanule su fotografije iza pozornice na kojima se vidi da ima takozvanu torbu čednosti (eng. modesty pouch) koju glumci koriste prilikom snimanja intimnih scena.

Džon Sina
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je Sina izvodio svoj skeč, publika je urlala, smejala se i pljeskala. Sina je uspeo - gledaoci i publika bili su oduševljeni, a on je naglasio koliko je kostimografija važna.

(Kurir.rs/Index.hr/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track