"KEJT MIDLTON JE IZGLEDALA KAO TUŽNA PRINCEZA DAJANA PRED RAZVOD" Fotošop skandal uzdrmao sve, cure nove informacije iz palate
Foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

uh!

"KEJT MIDLTON JE IZGLEDALA KAO TUŽNA PRINCEZA DAJANA PRED RAZVOD" Fotošop skandal uzdrmao sve, cure nove informacije iz palate

Pop kultura -

Kraljevski insajderi strahuju da će fotošop skandal Kejt Midlton uticati na njen oporavak od operacije abdomena koja ju je odvojila od kraljevskih dužnosti i učinila njeno zdravlje fokusom intenzivnih spekulacija i teorija zavere.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Princeza od Velsa izgledala je napeto i tužno dok je u ponedeljak sedela pored princa Vilijama, gledajući kroz prozor, što je u kraljevskim krugovima dovelo do poređenja sa fotografijama njene pokojne svekrve, princeze Dajane.

princeza Dajana, Princeza Dajana
foto: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt (42) proganjaju glasine i teorije zavere o istini o njenom zdravlju otkako je u januaru operisana zbog misteriozne bolesti. Takođe se pominje i navodna Vilijamova ljubavnica.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glasine su postale sve jače i jače, nakon što je objavljena porodična fotografija na Instagramu u nedelju kako bi proslavili britanski Dan majki, za koju se ispostavilo da je loše fotošopirana. Kejt je u ponedeljak na sebe preuzela krivicu, izvinivši se i rekla da je sama uradila montažu.

Jedan dobro pozicionirani kraljevski izvor rekao je za Page Six: „Užasno je biti pod svim ovim javnim nadzorom kada se oporavljate od velike operacije.

Kejt Midlton
foto: CF / Thunder Press / Profimedia, Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Lavina glasina - posebno na društvenim mrežama - izmakla je kontroli, ali Kejt se dobro oporavlja i vratiće se do Uskrsa. Samo je treba ostaviti na miru.

Još jedan insajder iz palate se javio: „Brinem zbog sve ove pažnje koja je usmerena na Ketrin. U ponedeljak nije izgledala nimalo srećno u autu.”

Izvor je dodao da ih je to podsetilo na fotografije na kojima Dajana izgleda uznemireno dok sedi pored svog bivšeg muža, kralja Čarlsa, na vrhuncu njihove bračne krize.

Princeza Dijana, Lejdi Di
foto: YouTube/ iLovePrincessDiana

Na jednoj poznatoj fotografiji par sede u automobilu zajedno dok su u zvaničnoj poseti Seulu, u Južnoj Koreji, u novembru 1992. Dajana je tužna i zamišljena.

Oni su objavili zvanični razlaz mesec dana kasnije, iako su mesecima bili rastavljeni.

Princeza Dijana, Lejdi Di
foto: YouTube/ iLovePrincessDiana

Kensingtonska palata je izjavila da će se Kejt očekivati da se vrati u javni život na Uskrs nakon planirane operacije i nastavljaju da se drže toga dok pokušavaju da uguše glasine.

Princeza Dajana, princeza Dajana
foto: Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia

Slikana je prošle nedelje u blizini kuće u Vindzoru sa svojom majkom Kerol Midlton za volanom, a zatim ponovo u ponedeljak sa suprugom na putu za London.

Ali dok je Vilijam (41) išao na godišnju službu Komonvelta, rečeno da Kejt ide na „privatni sastanak“.

Ekspert za globalni PR i marketing Mark Borkovski rekao je da je cela afera pokazala kako se kraljevska porodica snalazi kada je Kejt, koja je atrakcija „blagajne“, van funkcije, odnosno ne obavlja kraljevske dužnosti.

„Fokusira se na Vilijamove odluke o tome kako on vodi računa o tome kako oni upravljaju štampom, a sve ovo pokazuje potpuno razilaženje sa medijima.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

U međuvremenu, Kejt je propustila još jedan porodični događaj u utorak kada se Vilijam pridružio ožalošćenima na sahrani Tomasa Kingstona, muža njegove rođake ledi Gabrijele Vindzor.

Thomas Kingston, Tomas Kingston
foto: AP/Joe Giddens

Telo finansijera, koji je prošlog meseca pronađen mrtav u dobu od 45 godina, nošen je u povorci koja je počela u Kensingtonskoj palati, porodičnoj kući njegove udovice, a završila se u Ambasadorskom dvoru u palati Sent Džejms.

Privatna porodična sahrana je potom održana u kraljevskoj kapeli. I dok je Vilijam bio prisutan, Kejt je ostala kod kuće.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track