"MISLILA SAM DA ME VARA, ALI BILO JE NEŠTO MNOGO GORE!" Medicinska sestra napravila lažni profil da bi testirala dečka, a onda...
Foto: Shutterstock

nezgodno

"MISLILA SAM DA ME VARA, ALI BILO JE NEŠTO MNOGO GORE!" Medicinska sestra napravila lažni profil da bi testirala dečka, a onda...

Žena -

Društvene mreže danas su jedan od čestih razloga svađa među partnerima.

Zbog toga su mnogi, nažalost, spremni da testiraju vernost svojih partnera tako što će napraviti lažne profile, upustiti se u komunikaciju sa njima i saznati kako njihov saputnik reaguje na tuđe komplimente i poruke. To je uradila i jedna devojka, Akosuah Mai.

medicinska sestra, doktorka, mobilni telefon
foto: Universal Images Group Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Bila je ubeđena da je dečko vara i spremna da sazna gorku istinu. Napravila je lažan profil, kreirala ga da izgleda stvarno, a potom je poslala poruku svom dečku. Ćaskanje se odvijalo lepo, a onda je Mai saznala na šta je njen dečko spreman. Kako je pre par godina objasnila za "The Sun", sve je očekivala, ali ne i da će reći da mu je devojka umrla.

"Napravila sam lažan profil i počela da komuniciram sa svojim dečkom. Rekao mi je da mu je devojka umrla pre dva meseca", rekla je Mai u snimku na TikTok-u koji je postao viralan. Potom je na Tviteru detaljno objasnila šta se sve dogodilo, a onda je usledio niz komentara. Žene su pisale da bi što pre trebalo da ga ostavi, a bilo je i onih koji su joj poručili da je "dobila ono što je tražila".

zavisnost od loših vesti, anksioznost, mobilni telefon
foto: Shutterstock

"E sad ti bude poslao poruku, samo mu napiši da si umrla pre dva meseca", "Sigurno će te prevariti, a to ti ne treba", "Moraš da ga ostaviš. Samo vrati film i razmisli da ko zna za koliko stvari te je sve slagao", "Traži poštovanje i da se prema tebi ponaša kao prema kraljici", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Mondo/T.J.)

Bonus video:

07:03

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track