NAŠA GLUMICA SMRŠALA 10 KILOGRAMA: "Ne preskačem večeru i nisam se odrekla slatkiša", evo kako je uspela i to samo malom promenom
Foto: Nemanja Nikolić

iskrena

NAŠA GLUMICA SMRŠALA 10 KILOGRAMA: "Ne preskačem večeru i nisam se odrekla slatkiša", evo kako je uspela i to samo malom promenom

Pop kultura -

Glumica Milica Milša za kratko vreme uspela je da smrša čak 10 kilograma. Kako je glumica sama istakla, ni u jednom trenutku nije bila gladna, a to je postigla izbalansiranom ishranom.

Milica je izbacila dve vrste namirnica, one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Nemanja Nikolić

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je Milica .

Za doručak naša glumica pojede ovsenu kašu, ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

Milica Milša
foto: Privatna arhiva

- Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam - rekla je glumica.

Takođe je istakla da je promenila ishranu prvenstveno zbog zdravlja, ne zbog izgleda.

(Kurir.rs/Informer/T.J.)

Bonus video:

00:36

EVA RAS ŠOKIRALA IZJAVOM O MIKI ALEKSIĆU I MILENI RADULOVIĆ! Glumica ostavila voditelja bez teksta: Evo šta je imala da kaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track