UZNEMIRENA BJANKA ĆENSORI SAMA TUMARALA ULICAMA: Najveći ŠOK je što je bila OBUČENA od glave do pete (FOTO)
Foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA

UZNEMIRENA BJANKA ĆENSORI SAMA TUMARALA ULICAMA: Najveći ŠOK je što je bila OBUČENA od glave do pete (FOTO)

Pop kultura -

Suprugu Kanjea Vesta uhvatili su paparaci u noćnim satima dok je ulazila u hotel Bel-Air u Kaliforniji. Iako Bjanka Ćensori inače preferira drugačija, otvorenija izdanja, ovoga puta nosila je crni dugi mantil koji, na iznenađenje, nije otkrivao ništa sporno, a hodala je skrštenih ruku i spuštenog, pomalo namrgođenog pogleda u pod.

Strani mediji tvrde da je 29-godišnja Bjanka izgledala uznemireno, a počele su i glasine o tome kako je njen brak s kontroverznim reperom došao do samog kraja, piše The Sun.

Bjanka Ćensori
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je kako je svojoj supruzi, navodno zbog zaštite, zabranio korišćenje društvenih mreža, a nedavno su procurila i ostala "pravila" kojih Bjanka mora da se pridržava.

"Ona snažna Bjanka, koja više nije htela da se bavi njegovim s*anjima, kao da je opet nestala. Ona nosi ono što on želi, ide gde on želi i radi šta on želi jer zapravo nema drugog izbora. Od njegove dizajnerke postala je njegova supruga, što, nažalost, nije plaćena pozicija. Ona je zarobljena u tom odnosu", otkrio je izvor blizak paru za Daily Mail.

Bjanka Ćensori
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, izvor je objasnio i da je Kanje supruzi zabranio da govori u javnosti i da oblači šta želi. Osim zabrana, Bjanka ima i svojih obaveza - mora da jede tačno precizirane namirnice i da vežba, iako Kanje ne vežba nikad.

Podsećamo, njih dvoje venčali su se u decembru 2022. godine, nakon što se reper razveo od bivše supruge, Kim Kardašijan.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track