KAKO NINA SENIČAR IZGLEDA KAD SKINE ŠMINKU I RASKOŠNU TOALETU S CRVENOG TEPIHA: Uhvaćena na ulici, svi gledali njene patike (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MODERNO I ŠIK

KAKO NINA SENIČAR IZGLEDA KAD SKINE ŠMINKU I RASKOŠNU TOALETU S CRVENOG TEPIHA: Uhvaćena na ulici, svi gledali njene patike (FOTO)

Pop kultura -

Poznata Srpkinja primećena je danas u Milanu, bila je sa prijateljima u zabavnom parku za decu. Bila je to prilika da se vidi kakav stil bira privatno, van kamera, iako je ona stalno pod pratnjom fotografa. Nina Seničar pojavila se u odličnoj odevnoj kombinaciji, pravom modnom odabiru za ovaj prelazni period, dok čekamo proleće.

Nina Seničar bila je u društvu italijanske glumice Dženifer Misoni i njenog oca Klaudija Manđarotija. Poznata Srpkinja koja čeka drugo dete sa suprugom, američkim glumcem Džejem Elisom, nosila je kaput ravnog kroja u elegantnoj sivoj boji, jednostavne helanke i prilično efektan model patika, i tako je spojila sportski i elegantniji stil.

Nina Seničar
foto: CLAUDIO MANGIAROTTI/IPA/I / Sipa Press / Profimedia

Tašna kultne modne kuće "Chanel" pristaje uz ove, pa se sjajno uklopila i uz ovo odevno izdanje. Miks raznih stilova i dobro odabrani i uklopljeni odevni komadi mogu da vas inspirišu dok osmišljavate svoj prolećni stil.

Nina Seničar i Džej Elis su braku su od 2022. godine. Imaju ćerkicu Noru Grejs koja se rodila 2019. Pojavljuju se neretko na holivudskim svečanostima pa su nedavno bili na Vanity fair zabavi organizovanoj u noći između nedelje i ponedeljka, nakon 96. dodele Oskara u Los Anđelesu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track